Ο πιο εκρηκτικός συνδυασμός ζωδίων που συχνά καταλήγει σε οικογένεια

Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Ο πιο εκρηκτικός συνδυασμός ζωδίων που συχνά καταλήγει σε οικογένεια

Η γενική πεποίθηση που επικρατεί είναι πως κάποια ζώδια ταιριάζουν απόλυτα και άλλα δεν πρέπει καν να… βαδίζουν από το ίδιο πεζοδρόμιο.

Αυτό -όπως είναι λογικό δεν μπορεί να είναι νόμος, αφού σε κάποιες περιπτώσεις τα ετερώνυμα έλκονται και καταλήγουν να δημιουργούν απόλυτες χημικές αντιδράσεις.

Δεν λέμε πως μια σχέση πάθους είναι βιώσιμη, λέμε όμως πως υπάρχουν δυο ζώδια φαινομενικά αταίριαστα, τα οποία όμως μπορούν να κάνουν σχέσεις αξιοζήλευτες ακόμα και σε βάθος χρόνου.

Αναφερόμαστε στον συναισθηματικό και αξιαγάπητο Καρκίνο και τον κυνικό και ορθολογιστή Υδροχόο. Σε αυτή τη σχέση που φαντάζει εκρηκτική, ο κοινός παρονομαστής είναι το πηγαίο χιούμορ και η ανάγκη και των δύο για προσοχή, αγάπη και αποδοχή.

Ναι, μπορεί να απέχουν κατά πολύ ο ένας από τον άλλο, όμως αν αποφασίσουν να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους δημιουργούν δεσμούς βαθιάς αγάπης και συνήθως αυτό καταλήγει σε δημιουργία οικογένειας.

Ο πιο εκρηκτικός συνδυασμός ζωδίων που συχνά καταλήγει σε οικογένεια

Δεν λέμε ότι είναι εύκολο, λέμε όμως πως αν στις αντιθέσεις βρίσκεται η ομορφιά.

Ο έρωτας, εξάλλου, είναι πράξη επαναστατική και δεν μπαίνει σε καλούπια, οπότε μια δοκιμή θα σε πείσει.

Μπορεί ο Καρκίνος να είναι η μέρα και ο Υδροχόος η νύχτα, όμως αν τα βρουν οι δυο τους, μπορούν να φτάσουν εκεί που έχουν πάει λίγοι, σε όλους τους τομείς.