Τρεις -φαινομενικά- αταίριαστοι συνδυασμοί ζωδίων που ερωτεύονται κεραυνοβόλα

Είναι αυτό το «ωωωωχ» που λες όταν ακούς το ζώδιό του.
Τρεις -φαινομενικά- αταίριαστοι συνδυασμοί ζωδίων που ερωτεύονται κεραυνοβόλα

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερος γνώστης των ζωδιακών συνδυασμών για να ξέρεις πως υπάρχουν ζώδια που ταιριάζουν φτιάχνοντας αρμονικά ζευγάρια και άλλα που δεν πρέπει καν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο ποτέ.

Όμως η ζωή και ο έρωτας δεν τα κοιτάει αυτά οπότε καμιά φορά τυχαίνει να ερωτευτείς έναν άνθρωπο που το ζώδιο του είναι εκ διαμέτρου αντίθετο από αυτό που έχεις στο μυαλό σου ως ιδανικό συνδυασμό.

Θα το έχεις παρατηρήσει και εσύ πως συχνά σε ελκύει το ζώδιο που έμαθες από μικρή να «δαγκώνεσαι» από αμηχανία όταν ακούς, σωστά;

Κάπως έτσι εδώ θα δούμε τους τρείς συνδυασμούς ζωδίων που δεν θα έπρεπε ποτέ να συνάψουν ερωτικό δεσμό κι όμως τα συναντάμε μαζί συχνά γύρω μας…

Υδροχόος με Καρκίνο

Ο κυνικός Υδροχόος σνομπάρει το μονίμως ευαίσθητο Καρκινάκι όμως συχνά τον ερωτεύεται. Ο ένας παίρνει λίγη από την ποσότητα ενέργειας του άλλου και κάνουν ένα πολύ δυνατό συνδυασμό.

Παρθένος με Λέων

Οι ψυχαναγκαστικοί Παρθένοι έλκονται από τους δυναμικούς Λέοντες. Οι δυο τους διαφωνούν για τα πάντα καθώς συνήθως έχουν διαφορετική ιδιοσυγκρασία και στάση ζωής, όμως ο ένας πάντα θα θυμάται τον άλλον ως κάτι διαφορετικό.

Τρεις -φαινομενικά- αταίριαστοι συνδυασμοί ζωδίων που ερωτεύονται κεραυνοβόλα

Δίδυμος με Αιγόκερω

Ως η  χαρά της ζωής, ο Δίδυμος πάντα θα αποσπά ένα κομμάτι σοβαροφάνειας από τον σοβαρό και δουλευταρά Αιγόκερω. Αυτό είναι αρκετό να τους βλέπουμε συχνά μαζί και μάλιστα ευτυχισμένους.

Τα ετερώνυμα έλκονται, όπως και να το κάνουμε.