Αυτό το ζώδιο μοιράζονται οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου – Τι συμβαίνει με τα άλλα;

Για την τελευταία θέση της λίστας, ήμασταν σίγουροι.
Αυτό το ζώδιο μοιράζονται οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου - Τι συμβαίνει με τα άλλα;

Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί πως αυτός ο μεγιστάνας που κοσμεί τα περιοδικά, τα sites και τους δρόμους, με το πρόσωπο και την περιουσία του, δεν γίνεται, θα έχει άστρο.

Σίγουρα έχει άστρο, το θέμα μας όμως είναι, ποιο είναι αυτό το άστρο; Μήπως είναι αυτό που «κουβαλάς» και εσύ; Μήπως από το πουθενά, εσύ που είσαι Τοξότης και διαβάζεις αυτό το άρθρο, κρύβεις μέσα σου έναν εξαιρετικά πλούσιο άνθρωπο που ψάχνει την αφορμή, να βγει και προς τα έξω;

Βασικά εξαιρετικά λάθος παράδειγμα, γιατί ο Τοξότης δυστυχώς, βρίσκεται στην τελευταία θέση της λίστας με τα πιο πλούσια ζώδια…

#12 Τοξότης

Ναι μεν είναι εξαιρετικά τυχερό ζώδιο, αλλά πόσα λεφτά να σου μείνουν και αν αγοράζεις ό,τι αχρείαστο δεις και ό,τι ήδη έχεις στο σπίτι σου.

#11 Καρκίνος 

Οι Καρκίνοι θα μπορούσαν να είναι αρκετά πιο ψηλά αφού έχουν εξαιρετική αντίληψη των χρημάτων, όμως η καχυποψία με την ανασφάλεια στους μισούς και η υπεροψία με την αλαζονεία από την άλλη, τους τοποθετούν στην προτελευταία θέση.

#10 Παρθένος 

Είχε όλα τα φόντα να είναι στην κορυφή; Φυσικά και τα είχε. Τα έχασε όλα εξαιτίας της μανίας του για έλεγχο και της επιθυμίας του να λειτουργεί ατομικά και όχι σε ομάδες; Φυσικά και τα έχασε.

Αυτό το ζώδιο μοιράζονται οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου - Τι συμβαίνει με τα άλλα;

#9 Ιχθύες 

Αρκετά ψηλά οι Ιχθύες για τα δεδομένα που ξέρουμε για αυτούς. Διαθέτουν καταπληκτική διαίσθηση, ενσυναίσθηση και φυσικά τεράστια ροπή στην καλλιτεχνική φύση.

Που το χάνουν; Όταν αποφασίζουν ότι όλοι είναι εναντίον τους και φορούν την στολή του θύματος.

#8 Σκορπιοί

Προσπάθησαν με νύχια και με δόντια (ίσως και κυριολεκτικά) να φτάσουν πιο ψηλά, αλλά η καχυποψία και η μυστικοπάθειά τους, τους τράβηξε λίγο πιο κάτω. Φυσικά, όμως, και θα αναφέρουμε πως  ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία 75 δις. δολάρια, Bill Gates, ανήκει σε αυτό το ζώδιο.

#7 Δίδυμοι

Ήμασταν σίγουροι ότι ο Δίδυμος θα είναι κάπου ψηλά, αφού τα απίστευτα επικοινωνιακά του skills και η ικανότητα του να θυμάται όλα τα ονόματα από έναν τηλεφωνικό κατάλογο, θα του έβγαινε σε καλό κάποια στιγμή.

#6 Ζυγός 

Οι περισσότεροι και καλύτεροι διπλωμάτες που πέρασαν ποτέ ήταν Ζυγοί, αφού η ευγένεια και φυσικά η τέχνη τους «να ξεγλιστρούν» είναι χαραγμένα στο DNA τους. Και αν αναρωτιέσαι, πού βρίσκεται η αναποφασιστικότητά τους σε όλα αυτά, θα σου πω πως είναι αυτή ακριβώς, που δεν τους αφήνει να ανελιχθούν περαιτέρω.

#5 Υδροχόος

Έξυπνος, ανεξάρτητος, αυθεντικός με όραμα και ιδέες για έναν καλύτερο κόσμο. Γιατί δεν είναι πιο ψηλά; Γιατί είναι ξεροκέφαλος, εν μέρει φαντασιόπληκτος και ασυμβίβαστος, όχι πάντα με την καλή έννοια.

#4 Αιγόκερως 

Η σχέση του με τα λεφτά είναι ερωτική και το ξέρουν όλοι από όταν είναι μικρά παιδιά. Ο Jeff Bezos – aka, ιδρυτής της Amazon- ανήκει σε αυτό το ζώδιο και ο μόνος λόγος που ο Αιγόκερως δεν είναι στην κορυφή, είναι η απίστευτη πεποίθηση του, ότι τα ξέρει ΟΛΑ.

#3 Λέων

11 δισεκατομμυριούχοι είναι Λέοντες και πώς να μην γίνει αυτό; Είναι πλασμένοι για να φορέσουν το χρυσό τους στέμμα since day one, γεμάτοι πάθος, γενναιοδωρία και τεράστιο πείσμα.

#2 Κριός 

12 δισεκατομμυριούχοι σε αυτό το ζώδιο, αφού οι Κριοί και οι ηγετικές τάσεις, το λες πως είναι και ένα.

Η απίστευτη χαρά που παίρνουν με το να λένε στους άλλους τι πρέπει να κάνουν, η αποφασιστικότητα που τους διακρίνει και η στυγνή ειλικρίνεια στα πάντα, τους αφήνει μια θέση πριν την κορυφή.

#1 Ταύρος

Ποιος να το περίμενε πως ο μεγαλύτερος γκρινιάρης του ζωδιακού, θα βρισκόταν στην θέση νούμερο ένα…

Ανάμεσα τους ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg και ακόμα 13 δισεκατομμυριούχοι στον κόσμο. Τα στοιχεία που τους τοποθετούν στην κορυφή, είναι η υπομονή, η επιμονή, η υπευθυνότητα και η πρακτικότητα τους.