Καμία εμπιστοσύνη: Οι τρεις πιο άπιστοι συνδυασμοί ζωδίων

Ή αλλιώς, τα τρία ζευγάρια που αποκλείεται να μη βιώσουν την απιστία στη σχέση τους.
Καμία εμπιστοσύνη: Οι τρεις πιο άπιστοι συνδυασμοί ζωδίων

Της Άλις Ζαχαριάδη

Η απιστία αποτελεί φαινόμενο όχι μόνο της εποχής, καθώς ανέκαθεν τα ζευγάρια καλούνταν να αντιμετωπίσουν την «εισβολή» τρίτων προσώπων στη σχέση τους.

Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται σύμφωνα με την αστρολογία πολύ πιο επικίνδυνα όταν μιλάμε για συνδυασμούς συγκεκριμένων ζωδίων, τα οποία είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένο πως θα απιστήσουν αν συνάψουν σχέση.

Έξι ζώδια, τρία ζευγάρια λοιπόν.

Ποιοι είναι εκείνοι που αν αποφασίσουν να γίνουν ζευγάρι είναι μαθηματικά βέβαιο πως… θα κοιτάξουν αλλού;

Κριός – Λέων

Μιλάμε για έναν εκρηκτικό συνδυασμό που είναι εξαρχής καταδικασμένος να αποτύχει. Ο πάντα με ηγετικές τάσεις Κριός, δύσκολα θα μπορέσει να ανεχτεί τη φιλαρέσκεια και το «ψώνιο» του Λέοντα, με τους καβγάδες να δίνουν και να παίρνουν.

Το αστείο είναι πως στην περίπτωση που ο άστατος Λέοντας δεν σπεύσει να βρει την επιβεβαίωση του «εγώ» του και αλλού, θα έρθει ο Κριός να να φέρει τα πάνω κάτω αποφασίζοντας πως ήρθε η ώρα να βρει νέο ταίρι. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα επιλέξει να χωρίσει πρώτα.

Στην περίπτωση τους ισχύει το «όποιος προλάβει».

Τοξότης – Καρκίνος

Δεν υπάρχει Τοξότης σε αυτόν εδώ τον κόσμο που θα καταφέρει ποτέ να ανεχτεί σε βάθος χρόνου την κτητικότητα και την τόση ευαισθησία του Καρκίνου. Ως ελεύθερο πνεύμα, μισή τα χαλινάρια και αρνείται πεισματικά να αποτελέσει «κτήμα» του Καρκίνου.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να σπεύσει να αποδείξει (στον εαυτό του πρώτα!) ότι δεν ανήκει σε έναν μόνο εραστή. Εδώ που τα λέμε, σπανίως θα βρεις πιστό Τοξότη. Αλλά είναι και τα Καρκινάκια εύκολο θύμα όσο να πεις…

Δίδυμος – Σκορπιός

Αν ο Σκορπιός ερωτευτεί γίνεται αρνάκι του Θεού. Μέχρι να τον πειράξεις φυσικά. Και ο Δίδυμος, αυτό ακριβώς θα κάνει: Θα τον χτυπήσει στο ευαίσθητο σημείο του.

Ως από τη φύση τους άπιστοι, οι Δίδυμοι δεν θα δυσκολευτούν να προδώσουν ακόμα και το πιο αισθησιακό ζώδιο, με το κεντρί του Σκορπιού να αναλαμβάνει δράση.

Λέγεται, πάντως, πως ο Σκορπιός έχει την τάση να οδηγεί την αυτοπεποίθηση του Δίδυμου στο ναδίρ της. Πράγμα που σημαίνει πως αν με τα άλλα ζώδια είναι άπιστοι μία φορά, με τον Σκορπιού θα είναι 10!

Συμπέρασμα; Προσέχουμε για να έχουμε κορίτσια!