Η πεντάδα των πιο καλοντυμένων stars στα SAG Awards 2019

Dior, Chanel και Michel Kors στο κόκκινο χαλί.
Η πεντάδα των πιο καλοντυμένων stars στα SAG Awards 2019

Της Μάρως Καρούση 

Ο επόμενος προάγγελος των Oscars μετά τις Χρυσές Σφαίρες, SAG Awards πραγματοποιήθηκαν και από κινηματογραφικά νέα, σημειώνουμε ότι το The Favourite και το A Star is Born δεν έφυγαν με κανένα βραβείο από τον διαγωνισμό.

Τα βραβεία Α’ Aνδρικού και Α’ Gυναικείου ρόλου, κινήθηκαν σε αναμενόμενα μονοπάτια, με τον Rami Malek και την Glenn Close να κερδίζουν επιβεβαιώνοντας τη φήμη τους ως φαβορί.

Σε στυλικά όμως νέα, το κόκκινο χαλί έλαμψε, αφού οι μεγαλύτερες stars του Ηollywood φόρεσαν τις πιο ξεχωριστές και φαντασμαγορικές haute couture τουαλέτες των διασημότερων οίκων, και αυτή είναι η δική μας πεντάδα με τις top εμφανίσεις.

Lady Gaga

Μπορεί να μην κέρδισε για ακόμα μια φορά το πολυπόθητο βραβείο, κέρδισε όμως όλες τις εντυπώσεις.

Η Lady Gaga είναι ένα fashion icon και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα σε κάθε εμφάνιση που επιλέγει να κάνει στα μεγαλύτερα events του Hollywood.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAG Awards (@sagawards) στις

Στα SAG Awards τη βλέπουμε με λευκή μακριά Dior Haute Couture τουαλέτα με βαθύ σκίσιμο στο ένα πόδι, Jimmy Choo ίδιου χρώματος γόβες, ενώ το look απογειώθηκε με Tiffany & Co κοσμήματα.

Emma Stone

Το ανδρόγυνο είναι τάση και η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός το επικροτεί και το απογειώνει. Μαύρο σατέν παντελόνι σε ίσια γραμμή, με χρυσή μπλούζα με έναν ώμο, όλα Luis Vuitton φυσικά, όπως και τα κοσμήματά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAG Awards (@sagawards) στις

Emily Blunt

Αναμφίβολα από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς και η νικήτρια σύμφωνα με πολλούς fashion experts του Hollywood.

Με συγκλονιστική ροζ τουαλέτα από Michael Kors, με πολύ ιδιαίτερα μανίκια, Jimmy Choo clutch και κοσμήματα από Forevermark, έκανε τα φλας των φωτογράφων, να λάμψουν λίγο περισσότερο πάνω της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine) στις

Margot Robbie

H πανέμορφη ξανθιά του Hollywood δεν μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο από να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων των παρευρισκόμενων, μέσα από την, σε στενή γραμμή, λευκή haute couture τουαλέτα της με χρυσές λεπτομέρειες, σε σχέδιο του οίκου Chanel όπως και αντίστοιχα κοσμήματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ei HOLLYWOOD (@eihollywood) στις

Catherine Zeta Jones

Μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες του Hollywood, η αγαπημένη μελαχρινή των αντρών, Catherine Zeta Jones, έλαμψε κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσα από την αποκαλυπτική της τουαλέτα, σε wet blue, από Zuhair Murad και κοσμήματα Chopard.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤️ (@allthingsfashionxbeauty) στις

Ποια ψηφίζεις στην κορυφή λοιπόν;