Το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας στον κόσμο, η Vogue, αποφάσισε να φιλοξενήσει στο εξώφυλλό της για αυτό τον μήνα την Ιταλίδα Θεά και για πολλούς την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου, Monica Bellucci.

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση μπορεί ήδη να θεωρηθεί θρυλική, μιας και είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός συστήνει στο κοινό την πανέμορφη κόρη της.

Και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις δεν χρειάζεται να πούμε πολλά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Italia (@vogueitalia)

Όπως παρατηρείς, ίσως θα φανταζόσουν πως πρωταγωνίστρια της φωτογράφισης θα είναι η ηθοποιός, όμως εκείνη έκανε ένα βήμα πίσω για να δώσει τόπο στα νιάτα.

«Η κίνηση του να κάνει πίσω και να απομακρυνθεί και να αφήσει την Deva στο πρώτο πλάνο, ήταν ιδέα της Monica. Ας αναγνωρίσουμε κάτι: το να δίνεις χώρο γι’ αυτούς που έρχονται μετά (την κόρης της ως ακόλουθό της), δεν είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε να συμβαίνει», αναφέρει ο εκδότης στο editorial του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Italia (@vogueitalia)

«Ζήτησα από την κόρη μου έναν λόγο, γιατί ήθελε να κάνουμε την φωτογράφιση μαζί και μου έδωσε μια φανταστική απάντηση», λέει σχετικά η Bellucci.

Η Cassel της απάντησε: «Γιατί την τελευταία φορά που φωτογραφηθήκαμε μαζί, ήμουν στην κοιλιά σου»!

Εκτός από την συγκλονιστική ομοιότητα των δύο γυναικών, οφείλουμε να παρατηρήσουμε πως η Monica είναι η κλασική μαμά, που δίνει χώρο και χρόνο στην κόρη της να ξεχωρίσει. Σαν τις μητέρες της διπλανής πόρτας.

Και έτσι την αγαπήσαμε κάπως περισσότερο…