Lana Del Rey | Πιο πληθωρική από ποτέ απενοχοποιεί πλήρως τις γυναικείες καμπύλες

Ξάφνιασε τον κόσμο των social media.
Lana Del Rey | Πιο πληθωρική από ποτέ απενοχοποιεί πλήρως τις γυναικείες καμπύλες
Interscope Records/Polydor Records

Τα τραγούδια της αγαπήθηκαν από το κοινό για τον ιδιαίτερο ρυθμό μουσικής, την αντίθεση θλίψης και αισιοδοξίας, τους εκφραστικούς στίχους αλλά κυρίως τη μοναδική της φωνή.

Η Lana Del Rey μόνο summertime sadness δε νιώθει και αυτό φάνηκε μέσα από τη νέα της ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας τη χαρά και κυρίως την ευγνωμοσύνη της κατά την ημέρα των γενεθλίων της.

Η όμορφη τραγουδίστρια, ωστόσο, εξέπληξε τους fans της με τη διαφορετική εικόνα, η οποία δε θυμίζει ιδιαίτερα εκείνη από τα παλιά. Juicy, άκρως θηλυκή και καλοκαιρινή, η φρεσκάδα της περνάει σε μια νέα era γυναικείας δυναμικής, η οποία για μια ακόμη φορά διαθέτει τη δική της υπογραφή.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους και την οικογένειά της, οι οποίοι είναι για εκείνη το κέντρο της δικής της ευτυχίας, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε το πόσο τυχερή είναι για την κάθε ημέρα που περνάει πάνω σε αυτή τη γη και ευχαρίστησε το Θεό για αυτό το δώρο.

Μια μελωδία ψυχής που μας υπενθυμίζει τις σημαντικότερες αξίες της ζωής και ίσως την ίδια την ουσία της, η οποία πολύ συχνά τσαλακώνεται στην καθημερινή ρουτίνα.

Παρά την αλλαγή, το χαμόγελο παραμένει ίδιο και πιο αστραφτερό από αυτό που η κούκλα στην τούρτα έχει…