Sarah Jessica Parker | Η νέα της εμφάνιση με γκρίζα μαλλιά στα Hamptons

Μια εικόνα που παραξένεψε πολλούς.
Έτσι θα δικαιολογηθεί η απουσία της Samantha από το νέο Sex & the City
HBO

Η Sarah Jessica Parker βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες λίγο πριν ξεχυθεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τη συνέχεια του πολυαναμενόμενου «Sex and the City», που θα φέρει τον τίτλο «And Just Like That…».

Σε ένα διάλειμμα από τις δραστηριότητές της, λοιπόν, βρέθηκε στα Hamptons συνοδεύοντας τον σύζυγό της, Matthew Broderick και η κάμερα την απαθανάτισε να κάνει της βόλτες της στην περιοχή.

Εκτός από το απαράμιλλο style που την συνοδεύει πάντα, αυτό που παρατηρούμε είναι πως η λατρεμένη Carrie έχει αφήσει τη γκρίζα ρίζα της να κάνει εμφάνιση πάνω από την καλοχτενισμένη πλεξούδα της, λανσάροντας τη μόδα που πρώτη έφερε η Andie Macdowell στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dedicated with love to… (@carrie_bradshaw_fan)

Σε μια εποχή κατά την οποία οι τάσεις δημιουργούνται για να σέβονται τις γυναίκες, τις ανάγκες τους και τη φύση που φέρνει αλλαγές, τα γκρίζα μαλλιά μπορούν να έχουν θέση.

Μπορεί να μη ξέρουμε αν με αυτό το look θα την απολαύσουμε και στη σειρά, το μόνο σίγουρο όμως είναι πως έγινε και εκείνη η ιέρεια των προτύπων που θέλουμε να βλέπουμε.

Πώς σου φαίνεται η γκρίζα ρίζα; Σαν να μας απενοχοποιεί λίγο, σωστά;