Στον… κόσμο τους! Με ποια φράση αποχαιρέτησε το 2018 το κάθε ζώδιο;

Έλα Δίδυμε, σε μάθαμε...
Στον... κόσμο τους! Με ποια φράση αποχαιρέτησε το 2018 το κάθε ζώδιο;

Της Μάρως Καρούση

Και είναι εκείνες οι τελευταίες στιγμές, εκείνα τα λεπτά πριν το 2018 μας αποχαιρετήσει, και γεμάτοι χαμόγελο και αισιοδοξία παρακαλώ, υποδεχτήκαμε το 2019!

Αυτές λοιπόν τις στιγμές, από το μυαλό μας περνούν διάφορες σκέψεις, από μικρές μέχρι κάτι του βεληνεκούς της παγκόσμιας ειρήνης.

Ποιες είναι όμως αυτές, βάσει του ζωδίου στο οποίο ανήκουμε;   

Τι σκέφτονται τα ζώδια λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος;  

Κριός  

Αρχικά, έχω αρχίσει να βαριέμαι τη ζωή μου, πρέπει από τη νέα χρονιά να χωρέσω άλλα 122 πράγματα που πρέπει να κάνω, και δυο – τρία ταξιδάκια, και 2 3 ζευγάρια παπουτσάκια, ναι ναι γιατί όχι;  

Ταύρος  

Οπότε αν αποταμιεύω 10 ευρώ κάθε μήνα, ξαφνικά θα βρεθώ με χρήματα από εκεί που δεν θα το περιμένω και τότε θα μπορέσω… ωπ πότε έβγαλαν αυτή την τούρτα σοκολάτα, τι συμβαίνει 12 παρά δύο;

Δίδυμος  

Έχω κάνει άραγε αποστολή του μηνύματος κονσέρβα για τα χρόνια πολλά και στις 467 επαφές που έχω;

Έχω στείλει αυτοκόλλητα με αρκούδια που λένε Happy New Year σε όλο το  Facebook; Α, Μαρία από εδώ έλα,  και όσο μετράμε αντίστροφα θα σου πω τι συνέβη στην ξαδέρφη μου την Ελένη να τρελαθείς!  

Καρκίνος  

Άραγε, ποιον μπορεί να στεναχώρησα μέσα στο 2018 και αν το έκανα προλαβαίνω πριν αλλάξει ο χρόνος να τα διορθώσω όλα; Βέβαια για να τους στεναχώρησα, κάτι θα μου έκαναν δεν γίνεται έτσι ξαφνικά από μόνη μου…

Γιατί είμαι πάντα τόσο καλή, τόσο δοτική και αυτό πρέπει να αλλάξει από τη νέα χρονιά. Not! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 2018!! 

Στον... κόσμο τους! Με ποια φράση αποχαιρέτησε το 2018 το κάθε ζώδιο;

Λέων 

Άραγε φαίνομαι καλά εδώ; Κρατάω με όσο στυλ πρέπει το ποτήρι με την σαμπάνια μου; Λάμπω όσο πρέπει; Με κοιτάνε όλοι οι άντρες πονηρά και θέλουν και σήμερα όλες οι γυναίκες να μου μοιάσουν; Τι σκάω καλέ, εννοείται ότι ισχύουν όλα!  

Παρθένος 

Η τηλεόραση δεν έχει στο σωστό ήχο για να μπορέσουμε να κάνουμε όπως πρέπει την αντίστροφη μέτρηση… Τα φαγητά είναι σε καθόλου σωστή αναλογία με τον κόσμο και ας μη μιλήσω για την απουσία σουβέρ.

Τελοσπάντων, ας κάνω εγώ τη λίστα μου με όσα πρέπει να γίνουν μέσα στον Ιανουάριο και άσε τους άλλους να πίνουν και να τρώνε χωρίς μέτρο.

Ζυγός 

Τώρα εγώ κάθομαι σωστά εδώ; Γιατί ναι μεν οι φίλοι μου είναι δίπλα μου, αλλά τα ξαδέρφια μου είναι από εκεί.

Και γιατί πίνω κόκκινο κρασί αφού ήθελα σαμπάνια; Ή μήπως δεν ήθελα; Αχ 2019, φέρε μου κάποιον να παίρνει τις αποφάσεις για μένα, κουράστηκα! 

Σκορπιός 

Χμ, αυτός απέναντι με έχει φάει με τα μάτια του, ας κάνω τη μοιραία, λες και κάνω τίποτα άλλο, να έρθει να μου ευχηθεί καλή χρονιά και να το παίξω δύσκολη. Α, και αυτή εκεί με κοιτάει πολύ περίεργα, να θυμηθώ να την καταστρέψω το 2019.  

Τοξότης 

Κάπως με ενοχλούν αυτές οι γιρλάντες πάνω μου και αυτά τα φωτάκια… λες να πάθω καμιά ηλεκτροπληξία; Μπα, αποκλείεται! Έλα παιδιά, Χριστός Ανέστη!

Ώπα, μισό, για Πρωτοχρονιά μαζευτήκαμε! 

Υδροχόος 

Κοίτα τους όλους πως περιμένουν να μετρήσουν αντίστροφα… Λες και αλλάζει κάτι, επειδή ημερολογιακά περνάει η μέρα. Τς, τς, τς…

Καταναλωτικά και επιρρεπή όντα! Αντί να εστιάσουν πως μπορεί να αλλάξει η ζωή τους και κάποιων άλλων ανθρώπων  που το έχουν ανάγκη,  πέρα από τις γιορτινές μέρες. Τουλάχιστον φέρτε μου ποτό! 

Ιχθύες 

Εγώ λέω έτσι όπως έχουμε μαζευτεί όλη η παρεούλα εδώ, να τραγουδήσουμε με ρυθμό το πάει ο παλιός ο χρόνος!

Και μετά αντί να βγούμε και να στριμωχτούμε στα μαγαζιά, να δούμε παλιές φωτογραφίες μας και να αναπολήσουμε στιγμές που πέρασαν.

Έλα ρε παιδιά, τι εννοείτε πήγε 12:01 και φεύγουμε;