Ελλάδα – Καζακστάν: Ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας

Ο νικητής του τελικού αυτών των μονών παιχνιδιών θα πάρει ένα εισιτήριο για τον 6ο όμιλο του Euro 2024.
Ελλάδα - Καζακστάν: Ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας

Τα δύο τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αναπτυχθεί ραγδαία με τις ομάδες στις πρώτες θέσεις της Stoiximan Super League να προσφέρουν θέαμα κάθε σαββατοκύριακο. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μας χαρίζουν ένα άλλο εντυπωσιακό πρωτάθλημα. Μετά την πρώτη αγωνιστική των play-off, το πρωτάθλημα θα διακοπεί προσωρινά για να πραγματοποιηθεί η προσπάθεια της εθνικής ομάδας της χώρας μας να προκριθεί στο Euro. Οι δύο ημιτελικοί των play-off του Nations League είναι Γεωργία – Λουξεμβούργο και Ελλάδα – Καζακστάν. Ο νικητής του τελικού αυτών των μονών παιχνιδιών θα πάρει ένα εισιτήριο για τον 6ο όμιλο του Euro 2024, εκεί που θα συναντήσει Πορτογαλία, Τσεχία και Τουρκία. Η αναμέτρηση Ελλάδα – Καζακστάν θα μεταδοθεί στις 21:45 το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου από την ελεύθερη συχνότητα του Alpha.

Η Ελλάδα θεωρείται το ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα με την νίκη της να δίνεται στο 1.45, την ισοπαλία στο 4.30 και το διπλό του Καζακστάν σε απόδοση 7.60 στην Leon Bet. Αν πιστεύετε ότι οι δύο ομάδες θα βρουν εύκολα σκορ, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση 2.47 στην Leon. Αντίθετα, για αυτούς που εκτιμούν πως οι άμυνες θα κυριαρχήσουν, εκεί είναι διαθέσιμο το under 2.5 συνολικών γκολ με απόδοση 1.66. Προσωπικά, θα στοιχηματίσω στην νίκη άρα και πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό του Nations League. Στην leon17.bet ποντάρετε να παίξετε σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ ή οποιαδήποτε άλλου αθλήματος. Επιπρόσθετα, στο καζίνο της έχετε την δυνατότητα να παίξετε τα αγαπημένα σας τυχερά παιχνίδια 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εκμεταλλευτείτε τις προωθητικές ενέργειες της για να διασκεδάσετε περισσότερο, κερδίζοντας παραπάνω χρήματα!

Μετά την κατάκτηση του Euro 2020 από την Ιταλία σε έναν απίστευτο τελικό με την Αγγλία, το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κέρδισε ξανά το ενδιαφέρον των Ελλήνων. Έγινε γνωστό το ρόστερ που διάλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκουστάβο Πογέτ για αυτά τα παιχνίδια. Με τον Φώτη Ιωαννίδη να έχει πραγματοποιήσει μια φανταστική εμφάνιση στο αιώνιο ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού και να έχει οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε διπλό με τελικό σκορ 1-3, η εθνική μας ομάδα φαίνεται να βρήκε στον πρόσωπο του τον βασικό της επιθετικό. Σε αυτόν και τον Τάσο Μπακασέτα βασίζονται οι ελπίδες της εθνικής μας ομάδας για να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Το πλάνο του Ουρουγουανό προπονητή πιθανότατα θα είναι να παίξει σε χαμηλό ρυθμό και να προστατεύσει ένα προβάδισμα στο σκορ που θα αποκτήσει λόγω της ποιότητας των παικτών του.

Τέλος, το Καζακστάν μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη ποιότητα στην προεπιλογή του, όμως δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Σε 90 λεπτά αγωνιστικά δεν είναι σίγουρο ποιός θα είναι νικητής, για αυτό και το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ.