Euro 2020 | Τρεις ποδοσφαιριστές που επιβεβαιώνουν τη γοητεία των Ιταλών

Πώς να το κάνουμε; Έχουν αυτό το κάτι...
Euro 2020 | Τρεις ποδοσφαιριστές που επιβεβαιώνουν τη γοητεία των Ιταλών
Jorginho/Youtube, BeanymanSports

Το Euro 2020 μπορεί να τελείωσε την Κυριακή, όμως όπως συμβαίνει με κάθε τέλος, ο απολογισμός έπεται. Πέρα από τις αθλητικές επιδόσεις των πρωταγωνιστών, τα φαντασμαγορικά παιχνίδια και το πάθος μας για το άθλημα, η Ιταλία πήρε μαζί της το τρόπαιο, σκόραρε, ωστόσο και στις καρδιές των γυναικών.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα φαινόμενο, το οποίο δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, αφού τα αρσενικά αυτής της καταγωγής φημίζονται για τη φινέτσα, το στυλ αλλά και την αρρενωπότητά τους, κάνοντας τις γυναίκες να τους ερωτεύονται μαζί με το φαγητό, τη γλώσσα και το ταμπεραμέντο τους.

Είτε είσαι λάτρης του σπορ είτε όχι το μάτι σου σίγουρα έπεσε πάνω στους τρεις παρακάτω παίκτες και το «αχ» θα βρήκε ενδόμυχο καταφύγιο.

Leonardo Bonucci

Η σοβαρή και προσγειωμένη του εικόνα αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο του Ιταλού αμυντικού. Δε θα τον πετύχεις εύκολα να χαμογελάει αλλά όταν αυτό συμβαίνει θα σε κερδίσει μονομιάς, αφού πρόκειται για αντιθέσεις που κάθε γυναίκα λατρεύει να παρατηρεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo Bonucci (@bonuccileo19)

Jorge Luiz Frello Filho (Jorginho)

Αν και γεννημένος στη Βραζιλία, τα ιταλικά χαρακτηριστικά είναι χαραγμένα πάνω του. Το βλέμμα θα σταθεί αμέσως στα μάτια του, τα οποία πέρα από εκφραστικά, διαθέτουν ιδιαίτερο χρώμα, ενώ το χαρακτηριστικό χαμόγελό του απογειώνει τη σαγηνευτική εικόνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jorginho Frello (@jorginhofrello)

Lorenzo Insigne

Το «καλό παιδί» της Εθνικής Ιταλίας βρίσκει απήχηση στις περισσότερο ρομαντικές ψυχές, με το styling αλλά και τα τατουάζ να προσθέτουν να προσθέτουν το δικό τους λιθαράκι στη γλυκιά του εμφάνιση.

Ποιος είναι ο δικός σου αγαπημένος;