Οι περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν το ποδόσφαιρο για το μοναδικό συναίσθημα που προσφέρει και ίσως για κάποιο live stoixima που μπορεί να παίξουν. Ωστόσο, σε πολλές περιστάσεις, οι σύζυγοι των ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα κλέβουν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

Ελένη Φουρέιρα

Μια από τις πιο αγαπημένες συζύγους ποδοσφαιριστών είναι η Ελένη Φουρέιρα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια με την παγκόσμια καριέρα, διατηρεί σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Αλμπέρτο Μποτία. Πρόσφατα μάλιστα απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο και η σχέση της με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή δεν έχει επηρεάσει την παρουσίαση της στις μουσικές σκηνές.

Ιωάννα Λίλη

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης υπήρξε ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες ποδοσφαιριστές και ο γάμος του με την Ιωάννα Λίλη το 2006 δεν αποτέλεσε έκπληξη. Ο ερχομός των δύο τους παιδιών, ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού με τον καλύτερο τρόπο.

Η Ιωάννα Λίλη ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Ελλάδας ειδικότερα μετά τη συμμετοχή της στο Playmate το 2001. Πέρα από την καριέρα της ως μοντέλο, ανά τα χρόνια, η Ιωάννα Λίλη έχει παρουσιάσει διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία.

Γωγώ Μαστροκώστα

Ένας ακόμα θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, ειδικά μετά τον θρίαμβο της εθνική ομάδας το 2004, είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος εδώ και πάνω από 10 χρόνια με την αγαπημένη γυμνάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, Γωγώ Μαστροκώστα.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2010 και έχει αποκτήσει μία κόρη. Η Γωγώ Μαστροκώστα πέρα από τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση, το 2007 κυκλοφόρησε και τον δικό της μουσικό δίσκο με όνομα “Αμαρτία”.

Ζέτα Θεοδωροπούλου

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου-Ταχτσίδη είναι μια ευρέως γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια και μοντέλο, η οποία παντρεύτηκε το 2016 με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη. Το ζευγάρι έχει καλωσορίσει 3 παιδιά, ένα κορίτσι και δύο αγόρια.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές από το 2007 και έπειτα. Η πρώτη της εμφάνιση στο τηλεοπτικό γυαλί έγινε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Όμορφος Κόσμος». Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς έχει ακολουθήσει τον σύζυγο της και στο εξωτερικό.

Διάσημες Γυναίκες που Συνδέθηκαν με Αγαπημένους Ποδοσφαιριστές

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου αγαπημένες Ελληνίδες έχουν παντρευτεί ποδοσφαιριστές αλλά ο γάμος τους δεν είχε ευτυχές τέλος. Αντίθετα, υπάρχουν μερικές σχέσεις που είχαν προκαλέσει ντόρο τόσο στην αρχή τους όσο και στο τέλος τους.

Βίκυ Μοσχολιού

Η Βίκυ Μοσχολιού ήταν μια από τις πιο εμβληματικές φωνές της μουσικής βιομηχανίας της Ελλάδας. Από τα 14 της είχε ξεχωρίσει για την ιδιαίτερη φωνή της και οι επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν. Ένα από τα πρώτα και πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει είναι το “Χάρτινο το φεγγάρι” του Σταύρου Ξαρχάκου.

Το ειδύλλιο της με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Μίμη Δομάζο, έκανε τον γύρο του πανελληνίου. Το 1967 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και μετέπειτα απέκτησαν δύο κόρες. Ωστόσο, το 1979 υπέγραψαν τα χαρτιά του διαζυγίου και τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Δέσποινα Βανδή

Ο Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες ερμηνεύτριες. Από τις πρώτες της εμφανίσεις στα γνωστά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας, η τραγουδίστρια είχε τραβήξει τα βλέμματα πάνω της.

Έτσι, ο έρωτας της με τον Ντέμη Νικολαΐδη είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης από τις πρώτες κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού, το 1999. Το ζευγάρι παντρεύτηκε 4 χρόνια αργότερα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ωστόσο, 18 χρόνια αργότερα αποφάσισαν να σταματήσουν την κοινή τους πορεία και να ακολουθήσει ο καθένας τη δική του ζωή.