Τέλος στη φιλία Fipster – Κωνσταντίνου Βασάλου: Ο λόγος που «τα έσπασαν»

Από κολλητοί... ξένοι.
Τέλος στη φιλία Fipster - Κωνσταντίνου Βασάλου: Ο λόγος που «τα έσπασαν»

Το τέλος της φιλίας του με τον Κωνσταντίνο Βασάλου αποκάλυψε ο Fipster -κατά κόσμον Φίλιππος Ιωάννου- στην κάμερα της εκπομπής του OPEN «Πρωινό ΣουΣου» και την Κωνσταντίνα Μαύρου.

Ο γνωστός youtuber παραδέχτηκε ότι οι δυο τους δεν είναι πια φίλοι, σχολιάζοντας παράλληλα πως οι διαφωνίες τους ξεκίνησαν με αφορμή το κομμάτι της μεταξύ τους συγκατοίκησης.

«Δεν τον είδα στην εκπομπή, δεν είμαστε πια φίλοι με τον Κωνσταντίνο. Έτσι είναι οι άνθρωποι, κάνουν παρέες, μετά χωρίζουν, μετά ξανακάνουν παρέες. Αλήθεια λέω, αλλά δεν μπορώ να πω τώρα τι έγινε, όταν βρεις τον Κωνσταντίνο να τον ρωτήσεις», είπε και συνέχισε:

«Έχω πει στον Κωνσταντίνο να συγκατοικήσουμε γιατί περνάμε πολύ ωραία, γελάμε, απλά εκείνος δεν θέλει να συγκατοικήσουμε γιατί δεν τον πάει καμία κοπέλα σοβαρά. Αν πει σε μια κοπέλα ότι συγκατοικεί μαζί μου, εκείνη θα τον θεωρεί ανώριμο. Εκεί έχει κολλήσει το πράγμα. Σιγά μην φεύγω από το σπίτι μου εγώ για να φέρνει ο Κωνσταντίνος την κοπέλα. Εκεί έχει κολλήσει το πράγμα, θα δούμε κιόλας, μπορεί και να τον πείσω».

Δείτε όσα είπε στην κάμερα του OPEN: