Lana Del Rey: Υπέροχη με το μαγιό της στην πιο raw φωτογραφία της

Αγαπά το νέο της κορμί και αυτό δεν κρύβεται.
Lana Del Rey: Υπέροχη με το μαγιό της στην πιο raw φωτογραφία της
Billboard

Τα τελευταία χρόνια πολλή συζήτηση γίνεται για τη νέα εικόνα της Lana Del Rey, η οποία έχει αφήσει πίσω τον παλιό «εμπορικό» εαυτό της έχοντας αποδεχτεί τις καμπύλες της.

Η αγαπημένη καλλιτέχνις έχει πάρει αρκετά κιλά σε σχέση με το παρελθόν, με την ίδια να έχει παραδεχτεί πως στο παρελθόν πάλευε συστηματικά να παραμένει αδύνατη, κάτι που όμως εντέλει την κούρασε πολύ.

Και δικαιολογημένα.

Σήμερα, όχι απλά έχει «αγκαλιάσει» τις καμπύλες της αρνούμενη να υιοθετήσει την εικόνα που της επιβάλλουν οι δισκογραφικές και τα social media, μα επιπλέον εξακολουθεί να φορά ό,τι ακριβώς της αρέσει, πηγαίνοντας κόντρα σε όσους υποστηρίζουν πως τα plus size κορμιά είναι μόνο για συγκεκριμένα outfits.

Μερικές εβδομάδες πριν, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην παραλία, με ένα υπέροχο nude μαγιό με lace λεπτομέρειες, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μπήκαν στον πειρασμό να κάνουν τη σύγκριση του τότε και του σήμερα, πώς δηλαδή ήταν η Lana στα πιο αδύνατά της και πώς σήμερα.

Εμείς ένα έχουμε να πούμε: όποια επιλογή κι αν κάνει σχετικά με το βάρος της, είναι απλά υπέροχη!