«Είμαι άρρωστη, πήρα βάρος»: H νέα εικόνα της Selena Gomez και τα αρνητικά σχόλια για το νέο της κορμί

Είπε την αλήθεια της και αποθεώθηκε.
«Είμαι άρρωστη, πήρα βάρος»: H νέα εικόνα της Selena Gomez και τα αρνητικά σχόλια για το νέο της κορμί
instagram/selenagomez

Τον τελευταίο καιρό, η Selena Gomez δέχεται πληθώρα αρνητικών σχολίων στα social media -και όχι μόνο- για το γεγονός πως έχει πάρει αρκετά κιλά, με το νέο της κορμί να είναι πολύ πιο juicy από ό,τι είχαν συνηθίσει οι ακόλουθοί της.

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν, είναι το ότι η αλλαγή στην εικόνα της οφείλεται στην ασθένειά της, λόγω της οποίας υφίσταται τεράστια κατακράτηση με αποτέλεσμα να πρήζεται να αδυνατεί να «μπει» στα μικροσκοπικά φορέματα του παρελθόντος.

Όπως η 30χρονη σήμερα τραγουδίστρια έχει εξομολογηθεί, πάσχει από λύκο, ασθένεια για την οποία λαμβάνει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, η οποία οδηγεί σε αύξηση του βάρους της.

«Όταν παίρνω τα φάρμακα αυτά, είναι πολύ φυσιολογικό να έχω κατακράτηση. Όταν τα κόβω, χάνω βάρος. Θέλω να ενθαρρύνω οποιονδήποτε εκεί έξω νιώθει ντροπή γι’ αυτό που περνάει. Κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική ιστορία. Είστε όμορφοι, είστε υπέροχοι. Ναι, έχουμε μέρες που ίσως νιώθουμε σκ@τά, αλλά προτιμώ να είμαι υγιής και να φροντίζω τον εαυτό μου. Τα φάρμακά μου είναι σημαντικά και πιστεύω ότι είναι αυτά που με βοηθούν στην κατάστασή μου», είπε σε live της στο TikTok, συνεχίζοντας:

«Δεν είμαι μοντέλο και δεν θα γίνω ποτέ».

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο ET Canada, μάλιστα, είχε παραδεχτεί πως λόγω του λύκου αντιμετωπίζει πολλά σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων θέματα στα νεφρά της αλλά και υψηλή αρτηριακή πίεση.

«Τη φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να την παίρνω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Εξαρτάται από τον μήνα, για να είμαι ειλικρινής… Παρατήρησα την αλλαγή μου όταν ορισμένοι άρχισαν να μου επιτίθενται για το βάρος μου», είχε παραδεχτεί φανερά απογοητευμένη.

Σήμερα, μοιάζει να έχει συμφιλιωθεί πλήρως με την εικόνα της, ενώ αποφεύγει να ρετουσάρει τις φωτογραφίες της απλά και μόνο για να αρέσει τους άλλους.

Και μπράβο της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Runway Italy? (@runwayitaly)