Τίτλοι τέλος για το ειδύλλιο Megan Fox – Machine Gun Kelly | Την απάτησε ύστερα από 3 χρόνια σχέσης

Τίτλοι τέλους.
Τίτλοι τέλος για το ειδύλλιο Megan Fox - Machine Gun Kelly | Την απάτησε ύστερα από 3 χρόνια σχέσης
instagram/meganfox

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν στη σχέση της Megan Fox με τον εκκεντρικό ράπερ Machine Gun Kelly, ύστερα από 3 περίπου χρόνια σχέσης και μόλις 1 χρόνο αρραβώνα.

Οι φήμες φούντωσαν ύστερα από τη διαγραφή όλων των κοινών τους φωτογραφιών από το προφίλ της 36χρονης ηθοποιού στο instagram το περασμένο Σάββατο και επιβεβαιώθηκαν με ανάρτηση της ίδιας η οποία περιελάμβανε μία σειρά δικών της φωτογραφιών και ένα βίντεο με έναν φάκελο που καίγεται. Το εν λόγω post συνοδευόταν από τη λεζάντα «Μπορείς να γευτείς την ατιμία/ είναι στον αέρα που αναπνέεις», στίχους από το τραγούδι «Pray You Catch Me» της Beyoncé.

Τίτλοι τέλος για το ειδύλλιο Megan Fox - Machine Gun Kelly | Την απάτησε ύστερα από 3 χρόνια σχέσης

Η συγκεκριμένη επιλογή κατέστησε, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, σαφές ότι ο ράπερ την απάτησε, παρά το γεγονός πως δήλωνε τρελά ερωτευμένος μαζί της. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους μαλώνουν, με ορισμένους να κάνουν λόγο για «ακόμα ένα καβγαδάκι που θα ξεπεραστεί γρήγορα». Η ηθοποιός, πάντως, λίγο αργότερα απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο instagram, επιλέγοντας να μην απαντήσει ξεκάθαρα για το αν χώρισε ή όχι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mr. Pink (@machinegunkelly)

Ένα εκκεντρικό ζευγάρι

Οι δυο τους είχαν ουκ ολίγες φορές προκαλέσει με τις αναρτήσεις τους όσο ήτ;αν ζευγάρι, με αποκορύφωμα να αποτελεί η παραδοχή της Fox ότι «επισφράγισαν» την αγάπη τους την ημέρα του αρραβώνα τους πίνοντας ο ένας το αίμα του άλλου: «Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από αυτό το δέντρο. Ευχηθήκαμε μαγεία. Αγνοούσαμε τον πόνο που θα αντιμετωπίζαμε μαζί σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν είχαμε ιδέα για τη δουλειά και τις θυσίες που θα απαιτούσε η σχέση μας, ήμασταν μεθυσμένοι από την αγάπη. Και το κάρμα. Με κάποιο τρόπο, ενάμιση χρόνο μετά, έχοντας περάσει από την κόλαση μαζί και γελάσει περισσότερο απ’ όσο μπορούσα ποτέ να φανταστώ, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως θα έκανα σε κάθε ζωή πριν από αυτήν και σε κάθε ζωή μετά, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου. 1.11.22».

«Ναι, σε αυτή τη ζωή και σε κάθε ζωή. Κάτω από τα ίδια κλαδιά που ερωτευτήκαμε, την έφερα πίσω για να της ζητήσω να με παντρευτεί. Ξέρω ότι η παράδοση είναι ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχεδίασα με τον Stephen Webster ώστε να είναι δύο: το σμαράγδι (η πέτρα της γέννησής της) και το διαμάντι (η πέτρα της γέννησής μου) πάνω σε δύο λωρίδες από αγκάθια που ενώνονται ως δύο μισά της ίδιας ψυχής, σχηματίζοντας τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας», είχε γράψει ο Machine Gun Kelly στη φωτογραφία που δημοσίευσε με το μονόπτερο που χάρισε στη Megan, το οποίο… ήταν γεμάτο αγκάθια στο εσωτερικό του, τα οποία θα προκαλούσαν τρομερό πόνο στην ίδια αν ποτέ αποφάσιζε να το βγάλει από το δάχτυλό της.

«Για να πονέσει αν ποτέ αποφασίσει να το βγάλει», είχε σχολιάσει ο ίδιος, διχάζοντας το κοινό για το κατά πόσο αυτό ήταν… αγάπη.

«Θα τον περίμενα και μία αιωνιότητα αν χρειαζόταν. Κοίταζα τα μάτια του και ένιωθα την πιο ανόθευτη, ευγενική και καθαρή ψυχή. Η καρδιά μου κλείδωσε αμέσως και ήξερα ότι την πάτησα. Είναι η δίδυμη φλόγα μου», είχε δηλώσει η Fox σε συνέντευξή της λίγες εβδομάδες αφότου η σχέση της με τον ράπερ έγινε γνωστή. Εκείνος, από τη μεριά του, είχε παραδεχτεί ότι ως έφηβος είχε αφίσες της Megan Fox στο δωμάτιό του, ενώ είχε «δεσμευτεί» πως «αυτή τη γυναίκα μια μέρα θα την παντρευόταν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mr. Pink (@machinegunkelly)

Και η αλήθεια είναι ότι… παραλίγο να τα καταφέρει!