Bronzing πούδρα | 3 facts που θα σε κάνουν να μην την αποχωρίζεσαι

Μας πείθουν και τα τρία...
Bronzing πούδρα | 3 facts που θα σε κάνουν να μην την αποχωρίζεσαι
KKW Beauty

Χρυσές ακτίνες ήλιου που φωτίζουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα, αλατισμένα από το θαλασσινό νερό χείλη και τρυφερή αμμουδιά. Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εμείς θα πρέπει να του φερθούμε αναλόγως για να το τιμήσουμε.

Όπως σε κάθε εποχή του χρόνου, έτσι και τώρα, το μακιγιάζ προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των περιστάσεων. Ωστόσο, τι κι αν η παρέλαση χρωμάτων, οι λάμψεις και οι αέρινες υφές κυριαρχούν, βασιλιάς του καλοκαιρινού νεσεσέρ παραμένει διαχρονικά η bronzing πούδρα μας.

Η ευκολία στη μετακίνηση, η άμεση εφαρμογή αλλά και το αποτέλεσμα που χαρίζει δίνουν την αίσθηση πως είσαι πάντα έτοιμη για κάθε σου έξοδο, τόσο πρωινή, όσο και βραδινή.

Όμως, υπάρχουν κι αυτοί οι τρεις λόγοι, οι οποίοι θα σε κάνουν να μην την αποχωριστείς λεπτό από τα χέρια σου:

Ζωντανεύει το καλοκαίρι πάνω σου

Το μαύρισμα αποτελεί σήμα κατατεθέν της αγαπημένης όλων εποχής του χρόνου. Η ηλιοκαμένη επιδερμίδα, η οποία ζητοκραυγάζει φωναχτά τις διακοπές και την ξεκούραση πάνω σου μέσα από το σοκολατένιο χρώμα θα σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους μήνες…

Σμίλευση προσώπου

Τοποθετώντας το σε σημεία που θέλεις να καλύψεις με ένα αόρατο πέπλο σκιάς, καταφέρνεις να πετύχεις το contouring που αναζητάς πανεύκολα και κυρίως χωρίς να σπαταλάς τον ελεύθερό σου χρόνο. Οι γωνίες του προσώπου σου θα σαγηνεύουν με αισθησιασμό, ενώ θα έχεις καταφέρει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Διάρκεια VS Ιδρώτας

Η λιπαρότητα που εκκρίνεται από την επιδερμίδα μας όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει κατακόρυφα «λιώνει» την ίδια στιγμή κάθε ίχνος make up με αποτέλεσμα το φρέσκο look μας έχει εξαιρετικά σύντομη διάρκεια ζωής. Ωστόσο, έχοντας προνοήσει και περάσει ένα χάδι με το πινέλο σου από την bronzing powder αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Η ματ υφή της πούδρας θα απορροφήσει την υγρασία και η αψεγάδιαστη όψη σου θα νικήσει στο χρόνο.