Ένας ατελείωτος λαβύρινθος χρωμάτων σε εισάγει στα εντωπωσιακά στενά του πιο ελκυστικού κήπου. Εκεί, όπου τα καλοκαιρινά looks παίρνουν σάρκα και οστά με τους ατέρμονους συνδυασμούς και τις ευφάνταστες δημιουργίες.

Μοιάζει με απτό παράδεισο; Στην πραγματικότητα, πρόκειται για την ολοκαίνουργια συλλογή μακιγιάζ της MAC, η οποία έχει συνηθίσει να μας αφήνει με ανοιχτό το στόμα σε κάθε της συλλεκτική έκδοση.

Τόνοι που αποπνέουν ζωή και είναι εμπνευσμένοι από λαξευμένα νεοσύλλεκτα φυτά έρχονται να ξυπνήσουν τα μάτια, το δέρμα και τα χείλη σου με ένα εκτυφλωτικό touch.

Η Botanic Panic από τη MAC σε κάνει να σκέφτεσαι φυσικά αλλά όχι με την έννοια που έχεις συνηθίσει ως τώρα. Με κύριο γνώμονα την κηπογλυπτική θέτει την παλέτα της φύσης σε υπερφυσικά επίπεδα δημιουργικότητας.

Καναρινί κίτρινο ηλιοτροπίου, μεθυστικό κόκκινο παπαρούνας και ρομαντικό ροζ πετούνιας είναι μόνο μερικές από τις εμπνεύσεις που εγείρουν τις αισθήσεις. Η φρέσκια και τρυφερή υφή ενός λουλουδιού πάνω στο πρόσωπό σου.

Η νέα Botanic Panic συλλογή της MAC θα σε παρασύρει στους πολύχρωμους κήπους της

«Σε αυτή την παλέτα, η φαντασία σας είναι φίλος σας, καθώς έχει όλα τα ζωηρά χρώματα, που μπορούν να σας θυμίσουν έναν κήπο γεμάτο άνθη»

Χάρισε στο πρόσωπό σου ένα μπουκέτο από διαφορετικές εμφανίσεις και βάλε χρώμα στο καλοκαίρι σου μέσα από τις ιδιαίτερες σκιές, τα κραγιόν ή τα skin finish από άγγιγμα πετάλου.

Η νέα Botanic Panic συλλογή της MAC θα σε παρασύρει στους πολύχρωμους κήπους της