Τα καλύτερα υγρά highlighters της αγοράς για να επιλέξεις το ιδανικό για σένα

Ακόμα κι αν προτιμάς να το φοράς σε γυμνή επιδερμίδα.
Τα καλύτερα υγρά highlighters της αγοράς για να επιλέξεις το ιδανικό για σένα
Unsplash

Εντυπωσιακές υφές που ακτινοβολούν τις χρυσές ακτίνες του ήλιου, δελεαστικές συσκευασίες και επαγγελματικό αποτέλεσμα στο κράτημα ενός και μόνο προϊόντος.

Το highlighter αποτελεί αδυναμία όλων των γυναικών ανεξάρτητα από τη συμπάθεια που μπορεί να έχουν στο μακιγιάζ. Εξάλλου, το καλοκαίρι εκείνο που επιζητούμε είναι κυρίως η αποτοξίνωση από τις υπερβολικές χρωστικές και η απόλαυση της καθαρής και λείας επιδερμίδας.

Η επιθυμητή  λάμψη στο πρόσωπό μας, όταν επιτυγχάνεται με προϊόν σε liquid μορφή έχει τη μαγική ιδιότητα να προσθέτει ένα διάφανο φίλτρο πάνω μας που μας δείχνει ακόμα πιο ξεκούραστες, περιποιημένες, bronze, μα κυρίως άκρως καλοκαιρινές.

Οι παρακάτω προτάσεις θα ανταποκριθούν στις ανάγκες σου και θα αναδείξουν τα πιο δυνατά σημεία σου, μόνο του ή σε ανάμιξη με το foundation/κρέμα σου.

Armani Beauty – Neo Nude A-Highlight

Όταν μιλάμε για υφάσματα που μεταμορφώνονται αμέσως σε υφές, οι οποίες ντύνουν με κομψότητα και λεπτότητα την επιδερμίδα μας αμέσως έρχεται στο μυαλό ο οίκος Giorgio Armani.

Πέρα από το γεγονός ότι μας κάνει να δείχνουμε λαμπερές, το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι καταναλώνει την ιδανική ποσότητα ενώ οριοθετείται αυστηρά ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Chanel – Les Beiges Water-Fresh Tint

Αγαπημένη εταιρία που προβάλει τη ξεχωριστή ιδιαιτερότητα της εκάστοτε γυναικείας ομορφιάς. Στο κεφάλαιο αυτό της πλούσιας εγκυκλοπαίδειας μακιγιάζ, η αίσθηση αυτή θα μοιάζει με νερό, θα σε δροσίζει, αλλά παράλληλα θα σε κάνει να αστράφτεις σε κάθε σου καλοκαιρινή εμφάνιση. Bronze, sun kissed και χρυσαφένια επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty)

Rare Beauty – Positive Light Liquid Luminizer

Σπάνια ομορφιά μέσα από ένα texture που θα λατρέψεις. Εύκολα προσαρμόσιμο μπορεί να φορεθεί με αμέτρητους τρόπους, αλλά κυρίως σε αμέτρητα σημεία.

Αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους και ένταση που χτίζεται για κάθε ανάγκη των καλοκαιρινών εξόδων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Η επιλογή είναι δική σου!