Tinty Cheeks by Mon Rêve | Όλα όσα ζητάς από ένα ρουζ μέσα σε μια σταγόνα

Η καινοτομία στο χώρο του μακιγιάζ στην πιο όμορφη εκδοχή της.
Tinty Cheeks by Mon Rêve | Όλα όσα ζητάς από ένα ρουζ μέσα σε μια σταγόνα
Mon Rêve

Η πολυχρηστικότητα αποδεικνύεται σπουδαία και ιδιαίτερα αγαπητή στο λαμπερό κόσμο του μακιγιάζ. Μάλιστα, όταν εκείνη συνδυάζεται με μια φρέσκια κι ανατρεπτική πρόταση, ο ενθουσιασμός γιγαντώνεται μονομιάς.

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα σημεία που προβληματίζουν κάθε γυναίκα το πρωί που στέκεται απέναντι από τον καθρέφτη της είναι πώς και πόση ποσότητα ρουζ θα φορέσει, ώστε να μην είναι ούτε χλωμή αλλά ούτε υπερβολική.

Αυτήν την ανησυχία φαίνεται πως είχε στο νου της η αγαπημένη σε όλες μας εταιρία καλλυντικών Mon Rêve, η οποία φέρνει κοντά μας τα Tinty Cheeks. Πρόκειται για ένα ρουζ σε υγρή μορφή, το οποίο έχει ως έργο να αναδείξει τη φωτεινότητα, το ροδαλό χρώμα υγείας και τη φυσικά αναζωογονημένη επιδερμίδα.

Η έξυπνη σύνθεσή του επιτρέπει το blending με άλλα χρώματα ή προϊόντα, αλλά και το layering, καθώς η λεπτή υφή μετατρέπεται σε ένα αόρατο πέπλο, το οποίο γίνεται ομοιόμορφα ένα με την επιδερμίδα, δίχως να αφήνει λεκέδες, να μεταφέρεται ή να δημιουργεί μπαλώματα.

Tinty Cheeks by Mon Rêve | Όλα όσα ζητάς από ένα ρουζ μέσα σε μια σταγόνα

Τώρα ελέγχεις εσύ την ένταση που θέλεις ανάλογα με την περίσταση, ενώ δεν ανησυχείς για να βρεις την ιδανική απόχρωση κραγιόν που να του ταιριάζει, αφού το ίδιο μπορεί να φορεθεί και στα μάτια αλλά και τα χείλη.

Η eco-friendly συσκευασία (35% ανακυκλώσιμο υλικό) θα αποτελέσει το νέο απόκτημα που θα έχεις πάντα και παντού μέσα στη τσάντα σου. Όσο για τη διάρκεια, δε θα χρειαστεί να προφέρεις τη λέξη ανανέωση ποτέ ξανά.

Shake it. Blend it. Blush it.

Ποια είναι η τέλεια εφαρμογή;

Ανακινείς καλά τη συσκευασία πριν τη χρήση, σχηματίζεις τρεις τελείες στο κέντρο του ζυγωματικού και με απαλές αλλά ανοδικές κινήσεις το απλώνεις ημιδιάφανα.

Παίξε με τις 6 ξεχωριστές αποχρώσεις, πάντρεψε τα χρώματα μέσα από το mix&match παιχνίδι και κάνε δικά σου αυτά που ταιριάζουν στον τόνο σου.

Δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις για το no-make up κaλοκαιρινό σου look.

Και, ναι! Μπορείς να τα φορέσεις και στην παραλία!