«F.R.I.E.N.D.S» | Αυτό είναι το χειρότερο επεισόδιο της σειράς σύμφωνα με το IMDb

Κι όμως, υπήρξε και μία αποτυχία.
F.R.I.E.N.D.S: Το Photoshop μόλις κατέστρεψε την εικόνα της Rachel (και είμαστε έξαλλες!)
NBC

10 σεζόν, 236 επεισόδια και μια σειρά – θρύλος, που για τους περισσότερους από εμάς αποτελεί την καλύτερη όλων των εποχών, με τη δεύτερη να βρίσκεται αρκετά σκαλιά παρακάτω.

Τα «Φιλαράκια» απέδειξαν και με το reunion τους πως η επίδραση που είχαν στη ψυχή Αμερικανών και Ευρωπαίων δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα επεισόδιο που δεν αγαπήθηκε όσο τα υπόλοιπα μιας και οι θεατές το έχουν βαθμολογήσει στο IMDb με 7,2, όταν όλα τα υπόλοιπα επεισόδια έχουν κατά μέσο όρο βαθμολογία περίπου 8,5.

Ποιο είναι αυτό το επεισόδιο και τι έκανε το κοινό να του γυρίσει την πλάτη;

Πρόκειται για το 21ο επεισόδιο της 4ης σεζόν της σειράς, με όνομα «The one with the invitation» και είναι εκείνο στο οποίο η Rachel λαμβάνει το προσκλητήριο γάμου του Ross με την Emily.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο και ενώ η Rachel ανοίγει την πρόσκληση, ακολουθεί ένα throwback της σχέσης της με το αιώνιο αίσθημά της. Στα αποσπάσματα βλέπουμε την πρώτη γνωριμία, το πρώτο φιλί, τον πρώτο τσακωμό και το διάσημο «we were on a break».

 

Οι θεωρίες για τον λόγο που έκαναν το επεισόδιο να μην αγαπιέται ιδιαίτερα ποικίλλουν, με επικρατέστερη άποψη να είναι πως ενώ παίρνουμε γεύση για 20 ολόκληρα λεπτά από το αγαπημένο μας ειδύλλιο, στο τέλος προσγειωνόμαστε στην σκληρή πραγματικότητα.

Για άλλους, ευθύνεται το γεγονός πως όλο αυτό συνέβη για να γλιτώσουν οι παραγωγοί χρόνο και χρήμα από τα γυρίσματα.

Από την άλλη, η θέση των συντελεστών αναφέρει πως το συγκεκριμένο επεισόδιο φτιάχτηκε έτσι, ώστε να μπορέσουν όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει τη σειρά από την αρχή, να καταλάβουν τι είχε συμβεί με το πρώην ζευγάρι.

Η αλήθεια ίσως βρίσκεται κάπου στη μέση.

Εσύ θυμάσαι τι γεύση σου είχε αφήσει το συγκεκριμένο επεισόδιο;