And Just Like That… | Η πρώτη φωτογραφία Carrie – Mr. Big μας βάζει για τα καλά στο κλίμα

Πώς πέρασαν τα χρόνια βρε κορίτσια;
And Just Like That... | Η πρώτη φωτογραφία Carrie - Mr. Big μας βάζει για τα καλά στο κλίμα
HBO

Από την πρώτη στιγμή που το Sex and the City έκανε την εμφάνισή του στις μικρές μας οθόνες, το 1998, η θρυλική πρωταγωνίστρια Carrie Bradshaw απασχολούσε το μυαλό της με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της, τον γοητευτικό Mr. Big ή αλλιώς  John Preston.

Η γνωριμία τους, τα πρώτα χρόνια σχέσης, οι χωρισμοί, οι επανασυνδέσεις και τελικά ο (πρώτος) γάμος που δεν έγινε ποτέ -για να τσακίσει την καρδιά της Carrie, αλλά και τη δικιά μας- για να γίνει λίγο καιρό αργότερα στην πιο απλή εκδοχή του, πέρασαν σαν ταινία από μπροστά μας στο άκουσμα της είδησης πως ετοιμάζεται το sequel.

Κάπως έτσι ταυτιστήκαμε, αγαπήσαμε, απογοητευτήκαμε και τελικά λατρέψαμε το θρυλικό αυτό ζευγάρι, ελπίζοντας μέσα μας πως ίσως βιώσουμε και εμείς κάποτε κάτι παρόμοιο.

Λίγο πριν κάνει την εμφάνιση του το reboot του Sex and the City, που φέρει τον τίτλο «And Just Like That…», οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού από τα γυρίσματα έκαναν την εμφάνισή τους, χαρίζοντάς μας μια γλυκιά μελαγχολία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fabulous #SATC lovers ? (@satc_andjustlikethat)

Το ερώτημα «πως περνάνε τα χρόνια» είναι διάχυτο, αλλά το πόσο ταιριάζει το συγκεκριμένο ζευγάρι παραμένει ασύλληπτο και δεν αγγίζεται από τον χρόνο.

Με αυτές τις εικόνες η δίψα μας για την σειρά των 10 επεισοδίων γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Ποιο θα είναι το μέλλον του ζευγαριού; 

Τα spoilers που κυκλοφορούν τελευταία μιλούν για επεισοδιακό χωρισμό και δικαστήρια, όμως η αλήθεια είναι πως αυτό το δίδυμο δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως μπορεί να χωρίσει οριστικά.