«And Just Like That…»: Η Kim Cattrall επιστρέφει ως Samantha Jones στον νέο κύκλο

Είναι πλέον επίσημο.
Sex and the City | O πραγματικός λόγος που δεν μιλιούνται Sarah Jessica Parker - Kim Cattrall
HBO

Μία εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε το HBO για τους φανατικούς του «Sex and the City» και της νέας version του, «And Just Like That…», με μία επιστροφή που οι περισσότεροι ήλπιζαν αλλά ελάχιστοι πίστευεαν.

Ο λόγος για την τηλεοπτική Samantha Jones -κατά κόσμον Kim Cattrall-, η οποία επίσημα πλέον επιστρέφει στη σειρά για μία guest εμφάνιση σε ένα από τα επεισόδια του νέου κύκλου. Μπορεί η σχέσεις της 66χρονης σήμερα ηθοποιού να παραμένουν κακές με την πρωταγωνίστρια Sarah Jessica Parker, ωστόσο τελικά βρέθηκε λύση προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι!

«And Just Like That...»: Η Kim Cattrall επιστρέφει ως Samantha Jones στον νέο κύκλο

HBO

Τι εννοούμε;

Ότι η Kim επιστρέφει μεν, αλλά χωρίς να έχει την παραμικρή επαφή με τις παλιές συμπρωταγωνίστριές της, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon με τις οποίες δεν βρέθηκε καν στον ίδιο χώρο. Σύμφωνα με το Variety, η σκηνή της Samantha γυρίστηκε στις 22 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη μέσα στο αυτοκίνητό της, με την ίδια να μιλά στο τηλέφωνο με την Carrie Bradshaw – υποτίθεται από το Λονδίνο, όπου έχει μετακομίσει τα τελευταία χρόνια.

Άραγε πώς κατάφεραν να την πείσουν; Ήταν τα πολλά χρήματα ή κάτι άλλο;

Όπως και να έχει, η επιστροφή της -έστω και ως guest- μόνο ως επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί!