Νεσεσέρ διακοπών | 5 items που δεν πρέπει να λείπουν από το μαγικό πουγκί

Για να πάρεις μαζί σου μόνο τα απαραίτητα σε ένα no make up εφέ ηρεμίας.
Νεσεσέρ διακοπών |  5 items που δεν πρέπει να λείπουν από το μαγικό πουγκί
Unsplash

Πλησιάζει η στιγμή που περιμένεις μια ολόκληρη χρονιά και ο ενθουσιασμός σου δεν κρύβεται; Ξέρουμε όλες πολύ καλά πως αυτό αποτυπώνεται πάνω στη βαλίτσα που μόνο αν κάτσεις πάνω της έχεις την ελπίδα να κλείσει.

Όσες φορές κι αν έχουμε υποσχεθεί στον εαυτό μας ή στο σύντροφό μας ότι «αυτήν τη φορά δε θα πάρω πολλά» καταλήγουμε να κουβαλάμε αντικείμενα, τα οποία, εν τέλει, δεν προλαβαίνουμε να χρησιμοποιήσουμε.

Πέρα από τα αμέτρητα συνολάκια με ρούχα και παπούτσια, το συρτάρι με τα καλλυντικά πάει ολόκληρο διακοπές. Ο λόγος, διότι θέλεις να έχεις ποικιλία επιλογών. Αν, λοιπόν, φέτος πάλι δυσκολευτείς να αποφασίσεις, η παρακάτω λίστα θα σου θυμίσει τα άκρως απαραίτητα που θα καλύψουν όλες σου της ανάγκες, δημιουργικά και χωρίς να βαρεθείς ούτε λεπτό.

Αντηλιακό με χρώμα

Ένας έξυπνος τρόπος για 2 σε 1 επιλογή. Απόφυγε να πάρεις μαζί σου το make up και λάμψε με φυσικότητα και προστασία κάτω από τις διαπεραστικές ακτίνες φωτός.

Νεσεσέρ διακοπών |  5 items που δεν πρέπει να λείπουν από το μαγικό πουγκί

Ρουζ σε stick

Ένα πολυχρηστικό προϊόν που μπορεί να φορεθεί και στα μάγουλα αλλά και στα χείλη είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να ανοίξεις χώρο στο ήδη φορτωμένο νεσεσέρ σου. Ενυδάτωση, χρώμα και ευκολία με μια κίνηση. Επίσης, μπορείς με μικρή ποσότητα να το μεταμορφώσεις και σε σκιά αν ένα βράδυ αλλάξεις γνώμη…

Concealer

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει ο σύμμαχος της φωτεινότητας και της ξεκούρασης στο πρόσωπό μας. Καλύπτει κάθε ατέλεια, σημάδια κούρασης ή δυσχρωμίες που μπορεί να εμφανιστούν, ενώ αλλάζει τόνο σε οποιοδήποτε προϊόν για τα μάτια, χείλη ή πρόσωπο κι αν φορέσεις.

Νεσεσέρ διακοπών |  5 items που δεν πρέπει να λείπουν από το μαγικό πουγκί

Mascara

Μη φύγεις ποτέ χωρίς το must-have make up tool. Πρόκειται για το θησαυρό που θα σε δείξει βαμμένη και την ίδια στιγμή όμορφα άβαφη, δίνοντας έκταση στο πιο δυνατό σημείο πάνω σου, τα μάτια.

Eyebrow gel

Αν θέλεις να αποφύγεις όσο περισσότερο μπορείς το μακιγιάζ στο νησί, ιδανική επιλογή για τα φρύδια είναι τα ειδικά gel που σετάρουν τις ατίθασες τρίχες των φρυδιών, τις χτενίζουν και διατηρούν το σχήμα τους οριοθετημένο δίχως επιπρόσθετο χρώμα.