Διάφανα βάζα λουλουδιών | 2 + 1 λόγοι για να τα προτιμήσεις

Ξεπερνάει σε στυλ κάθε μοντερνισμό.
Διάφανα βάζα λουλουδιών | 2 + 1 λόγοι για να τα προτιμήσεις

Κλασική, μα πάντα σταθερή αξία αποτελούν τα διάφανα δοχεία ή βάζα που σαν κρύσταλλο αποκαλύπτουν τα καταπράσινα κλωνάρια των λουλουδιών.

Μια λεπτομέρεια στη διακόσμηση του σπιτιού που πολλές φορές μπορεί να θυσιάζεται στο βωμό των σύγχρονων επιλογών, μιας και η ποικιλία που αραδιάζεται μπροστά μας είναι πλούσια και εντυπωσιακή.

Ωστόσο, στην αντίπερα όχθη στέκονται τρεις λόγοι, οι οποίοι μας υπενθυμίζουν ότι ορισμένα πράγματα στη ζωή μας αποτελούν διαχρονική και σταθερή αξία, αναλλοίωτη και μη ζαρωμένη στο χρόνο.

Καθαριότητα

Η αίσθηση της τάξης, οργάνωσης και καθαρής εικόνας είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται κάθε γωνιά, είτε μεγάλη, είτε μικρή. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να δεις το λουλούδι από την αρχή μέχρι και το τέλος του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Home Decor Inspiration ♡ (@my_homely_decor)

Απλότητα

Η απαλλαγή από την περιττή πληροφορία σε συνδυασμό με την κομψότητα και την αγνή ομορφιά που τα αγνά πέταλα αποπνέουν πρεσβεύουν και την ουσία της ύπαρξής τους στο σπίτι, που δεν είναι άλλη από την ομορφιά τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STEFFANIE TZANEROS (@steffanietzaneros)

Άνθος: Φόρος Τιμής

Ο σκοπός δεν είναι άλλος από το να αναδείξει το ίδιο το λουλούδι. Τα μάτια θα πρέπει να σταθούν στο μεγάλο πρωταγωνιστή και όχι στην κορνίζα.

Επίσης, πρόκειται για μια λύση ακόμα και σε styling με ιδιαίτερο και δεσμευτικό χαρακτήρα.

Απαλλάξου από κάθε όριο και ξεδίψασε με το γάργαρο νερό όχι μόνο τα λουλούδια αλλά και το home decor σου!