Hug chairs, τάση που θα αγαπήσεις: Η καινούργια μόνιμη αγκαλιά μέσα στο σπίτι σου

Την παίρνεις μαζί σου σε κάθε γωνιά.
Hug chairs,  τάση που θα αγαπήσεις: Η καινούργια μόνιμη αγκαλιά μέσα στο σπίτι σου

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η αγκαλιά αποτελεί τη σωματική επαφή που έχει τη δύναμη να ενεργοποιήσει συναισθήματα, να καλλιεργήσει τη ζεστασιά και να σε ξεκουράσει, να σε χαλαρώσει, να σε ηρεμήσει, ιδίως μετά από μια δύσκολη και γεμάτη στρες ημέρα.

Όταν, μάλιστα, εκείνη βρίσκεται στο σπίτι σου, η ανυπομονησία μεγαλώνει και η ευτυχία γιγαντώνεται.

Σκέψου, όμως, πως στη συγκεκριμένη περίπτωση εκείνη θα ομορφύνει κάθε σημείο του σπιτιού με το στυλ του, ενώ η άνεση θα φλερτάρει μαζί σου δελεαστικά από το πρώτο κιόλας οπτικό touch.

Ο λόγος για τη hug chair, την ιδιαίτερη και άκρως stylish καρέκλα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τον interior designer – και το δικό μας! Μια κατασκευή που σκοπό έχει να σε κάνει να μη θέλεις να φύγεις από την αγκαλιά της σε όποιο μέρος του σπιτιού κι αν βρίσκεσαι, είτε εσωτερικά, είτε εξωτερικά.

Άλλωστε, μπορεί εύκολα να σου αποδείξει πως μπορεί να σταθεί παντού.

Το καλοκαιράκι…

Απόλαυσε τη συντροφιά της στη βεράντα ή την αυλή παρέα με μια σπιτική λεμονάδα στο χέρι. Στην απογευματινή δροσούλα, ωστόσο, ρίξε μια κουβέρτα πάνω σου και χουχούλιασε μέσα στο hug από το οποίο δε θα θέλεις με τίποτα να βγεις.

Δωμάτιο, ο δικός σου παράδεισος

Φτιάξε την ιδανική ατμόσφαιρα στο χώρο, όπου είναι πιο δικός σου από οποιονδήποτε άλλον. Το δωμάτιό σου πέρα από τον ύπνο, φιλοξενεί πολλές ακόμα σημαντικές στιγμές της ζωής σου και για το λόγο αυτόν του αξίζουν τα καλύτερα.

Δε θα βαριέσαι ποτέ τη μονοτονία, ιδίως όταν θελήσεις να διαβάσεις το βιβλίο σου, να δουλέψεις λίγο ακόμα ή να χαζέψεις την αγαπημένη σου σειρά.

Σαλόνι, το διαχρονικό meeting point

Αν δε μένεις μόνος, το σαλόνι αποτελεί το χώρο στον οποίο θα συναντήσεις την υπόλοιπη οικογένεια. Για συζητήσεις που τραβούν πλώρη μέχρι το πρωί (ιδίως υπό lockdown συνθήκες), παιχνίδια, ακόμα και χαλαρό φαγοπότι δε χρειάζεται να το αποχωριστείς.

Μην ξεχνάς πως και άδεια να μείνει, η κομψότητα που προσδίδει στο χώρο θα κάνει αισθητή την παρουσία σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara • Decoración & Home (@tamishome)

Τώρα μπορείς να χαθείς στην αιώρα των σκέψεων, των ονείρων, των νοητών ταξιδιών σου.