Αρωματικά κεριά: Η H&M μας δείχνει τον τρόπο να τα χρησιμοποιήσουμε ξανά

Έξυπνες ιδέες από τα χεράκια σου.
Αρωματικά κεριά: Η H&M μας δείχνει τον τρόπο να τα χρησιμοποιήσουμε ξανά

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Ο ενθουσιασμός μας κάθε φορά που προσθέτουμε ένα ολοκαίνουργιο κερί στην αγαπημένη μας διακοσμητική γωνιά του σπιτιού έγκειται στη λεία υφή, το άρωμα που τρυπάει τη μύτη αλλά και τα ξεχωριστά βάζα που ομορφαίνουν σαν στολίδι το χώρο μας.

Ωστόσο, όσο κι αν δε θέλουμε να το χάσουμε σύντομα, το τέλος είναι αναπόφευκτο.

Πριν, όμως, το πετάξεις με…πόνο ψυχής βάλ’ το στην κατάψυξη γιατί η H&M μας βρήκε τη λύση. Κι όμως, η γνωστή εταιρία μόδας με βιντεάκι που δημοσίευσε στο κανάλι της στο youtube μας δείχνει πώς να «σώσουμε» τα βάζα που ακόμα μοσχοβολούν.

Αρχικά θα πρέπει να το καθαρίσουμε καλά. Σας γεμίζει με ερωτηματικά; Βάλτε το στην κατάψυξη για λίγες ώρες και στη συνέχεια με ένα μαχαίρι η αφαίρεση των υπολειμμάτων κεριού θα μοιάζει με παιχνιδάκι.

Όσο για τους τρεις τρόπους που θα χαρίσουν μια διαφορετική ιδιότητα στο πολυχρηστικό βαζάκι η H&M προτείνει:

Αποθηκευτικός χώρος

Στο μακιγιάζ τα μικρά αυτά δοχεία μπορούν να φανούν σωτήρια, αφού μπορείς να οργανώσεις τα πινέλα, τα μολύβια αλλά και τα μάσκαρα με τρόπο ώστε μα μη χάνεις τίποτα. Πόσο μάλλον εάν αυτά είναι κομψά και ταιριάζουν με το αντίστοιχο decor.

Γλαστράκι

Αυτό που μπορείς να το έχεις εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Η τοποθέτηση ενός φυτού ή μπαχαρικού μπορεί να χαρίσει νέα πνοή μέχρι και τη κουζίνα σου.

Αρωματικά κεριά: Η H&M μας δείχνει τον τρόπο να τα χρησιμοποιήσουμε ξανά

Ξανά από την αρχή

Η αδυναμία στα κεριά μπορεί να αναζωογονηθεί με ένα ακόμα. Εάν το βαζάκι του ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνες καθόλου δύσκολο δεν είναι να του προσθέσεις ένα ακόμη το οποίο να ταιριάζει στις διαστάσεις του.