Beauty tip | To κόλπο με το περίγραμμα για να δείχνουν τα χείλη σου πιο σαρκώδη

Μείνε μακριά από τις αστείες υπερβολές.
Beauty tip | To κόλπο με το περίγραμμα για να δείχνουν τα χείλη σου πιο σαρκώδη

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το μακιγιάζ ξέρουμε καλά ότι μπορεί να μας ανεβάσει στα ουράνια και την ίδια στιγμή με μία μόλις κίνηση να μας προσγειώσει απότομα. Ωστόσο, ο μεγάλος έρωτας των γυναικών διατηρεί τα δικά του μυστικά, τα οποία μόλις τα ανακαλύψεις, δε θα έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Ένα από αυτά βρίσκεται καλά κρυμμένο στο σεντούκι με το κεφάλαιο «χείλη».

Οι μοντερνισμοί της εποχής έχουν αποθεώσει τα σαρκώδη χείλη με τις γυναίκες να προβαίνουν ακόμα και σε επεμβατικές μεθόδους για να τα πετύχουν. Όμως, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, το μακιγιάζ αποτελεί το φίλτρο που μπορεί να αναδείξει αλλά και να διορθώσει εύκολα, γρήγορα, ανώδυνα και παροδικά οποιαδήποτε ατέλεια θέλουμε να επεξεργαστούμε.

Αν λοιπόν θέλεις να δώσεις όγκο στα χείλη, δώσε προσοχή στο περίγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να αποφύγεις υπερβολές αλλά, παράλληλα, να πετύχεις τη διαφορά που θέλεις χωρίς κανείς να το καταλάβει.

Πώς θα γίνει αυτό;

Με ένα μολύβι χειλιών σε απόχρωση που μιμείται τη φυσική σου, «πάτησε» το περίγραμμά σου βγαίνοντας εκτός αυτού στο κάτω χείλος και προσπαθώντας παράλληλα να μη ξεφύγεις ιδιαίτερα στο πάνω. Κι αυτό διότι το πάνω μέρος είναι που τραβάει το βλέμμα αφού επικεντρώνει εκεί το σχήμα τους, μαρτυρώντας με διαφάνεια το τέλος των φυσικών σου ορίων.

Δες το παρακάτω βίντεο και φρόντισε να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη στο make up των χειλιών σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Style (@style)