Ανάποδο ombre χειλιών | Έτοιμο σε 3 λεπτά με τον πιο απλό τρόπο

Μια μόδα που ξεκίνησε από την Ασία.
Ανάποδο ombre χειλιών | Έτοιμο σε 3 λεπτά με τον πιο απλό τρόπο

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το ombre αποδείχθηκε μια μόδα που επιλέχθηκε από γυναίκες όλων των ηλικιών ως προς αρκετές σφαίρες καλλωπισμού.

Ανάμεσα σε αυτές, το μακιγιάζ δε θα μπορούσε παρά να εντάξει την τεχνική αυτή στα μάτια αλλά και τα χείλη, με τα τελευταία να δείχνουν ακόμα πιο ζουμερά και σαρκώδη.

Νιώθεις, όμως, ότι έφτασε η στιγμή για μια αλλαγή; Τι θα έλεγες να ξεχωρίσεις με ένα ανάποδο ντεγκραντάρισμα χρώματος που στο κέντρο θα προβάλλει την έντασή του και στις άκρες αυτό θα ξεθωριάζει;

Μέχρι τώρα, ξεκινούσαμε με την σκούρα απόχρωση στο περίγραμμα των χειλιών και με ένα πιο φωτεινό τονίζαμε τον κύριο κορμό τους, με αποτέλεσμα όσο προχωρούσαμε προς τις άκρες να πέφτει η σκιά και όσο κοιτούσαμε στο επίκεντρο το φως να χαρίζει το εφέ της έκτασης.

Κάνε την αλλαγή, φόρεσε το κραγιόν σου κι έπειτα για μολύβι που οριοθετεί πιάσε το concealer που σβήνει και τοποθέτησέ το κατά μήκος των χειλιών σου. Με ένα σφουγγάρι δέσε τις δύο αποχρώσεις μαζί και το νέο look είναι έτοιμο.

3 λεπτά αρκούν!

Η μόδα που απλώνει τις ρίζες της στην Ασία, προϋποθέτει να πραγματοποιηθεί με κόκκινη, φούξια ή πορτοκαλί απόχρωση, ώστε η διαφορά να είναι ορατή και να αποφευχθεί η χλωμή απόδοση ενός nude κραγιόν.

Μάλιστα, η ματ υφή ενδείκνυται για τη μίξη.

Εσύ θα το τολμήσεις;