Τα ολοκαίνουργια Inky Lips της Mon Reve των 5,40€ είναι τα must-try κραγιόν της άνοιξης

Εταιρεία που δεν κάνει δοκιμές σε ζώα. Την αγαπήσαμε ήδη.
Τα ολοκαίνουργια Inky Lips της Mon Reve των 5,40€ είναι τα must-try κραγιόν της άνοιξης
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 75

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Στην ερώτηση «ποιο είναι το ονειρεμένο κραγιόν για εσένα;» η απάντηση συνήθως είναι ίδια στις περισσότερες περιπτώσεις. Με μια ανάλαφρη υφή, η οποία θα είναι σταθερή, δε θα αφήνει το αποτύπωμά της στα ποτήρια και σίγουρα δε θα «τρέχει» δημιουργώντας ρυάκια στις γραμμές γύρω από τα χείλη.

Η εταιρεία καλλυντικών Mon Reve έκανε το όνειρα αυτό πραγματικότητα, θέτοντας ένα τέλος στην απογοήτευση που η αναζήτηση έχει κεράσει πολλές γυναίκες.

Τα ολοκαίνουργια lipsticks της σειράς Inky Lips κυκλοφορούν σε 10 αποχρώσεις και προσφέρουν την ένταση χρώματος αλλά και τη σταθερότητα ενός μελανιού που θα βάψει την όμορφη καμπύλη του προσώπου μας. Ωστόσο, η ιδιαιτερότητα έγκειται στη υφή, αφού η λεπτότητά της θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι φοράς κραγιόν.

Ενυδάτωση και άνεση που διαρκεί, χωρίς να αλλοιώνεται η απόχρωση και κυρίως αποφεύγοντας με επιτυχία τις μουντζούρες, σήμερα περισσότερο από ποτέ με τη χρήση της μάσκας.

Τα ολοκαίνουργια Inky Lips της Mon Reve των 5,40€ είναι τα must-try κραγιόν της άνοιξης

Επίσης, πινέλο δε θα χρειαστείς αφού διαθέτει το δικό του, το οποίο θα καλύψει με την πρώτη κιόλας εφαρμογή, θα οριοθετήσει το σχήμα και θα μεταμορφώσει τα χείλη σου με την απόχρωση που θα επιλέξεις.

Έντονο πέπλο που χτίζεται ανάλογα με την ένταση για να καλύψει κάθε ανάγκη οποιασδήποτε περίστασης. Είτε έχεις διάθεση για sexy nude, παιχνιδιάρικο ροζ ή κομψό κόκκινο, θα βρεις την ιδανική επιλογή για σένα, αν και σίγουρα δε θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Όσο για την τιμή του; Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Τα νέα lipsticks κοστίζουν μόλις 5,40€!

Και ναι! Έφτασε η στιγμή που δε θα ανησυχούμε πια εάν το κραγιόν μας «κουνήθηκε».