Χρυσές Σφαίρες: Έκανε η Margot Robbie τη χειρότερη εμφάνιση της καριέρας της;

Ναι, την έκανε!
Χρυσές Σφαίρες: Έκανε η Margot Robbie τη χειρότερη εμφάνιση της καριέρας της;

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Η Μargot Robbie αδιαμφισβήτητα είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν πατήσει το πόδι τους στο λαμπερό πλανήτη του Hollywood.

Η 30χρονη ηθοποιός βλέπει χρόνο με το χρόνο τις μετοχές της να ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο, έχοντας καταφέρει να αποκτήσει μια θέση στη λίστα των πιο ταλαντούχων ηθοποιών, ενώ κάθε της εμφάνιση προκαλεί παραλήρημα.

Στις Χρυσές Σφαίρες, βέβαια, μας τα χάλασε λιγάκι και η αλήθεια είναι πως μας πήρε λίγο χρόνο να το χωνέψουμε.

Μα πώς τα κατάφερες βρε Margot;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett)

Στα θετικά της εμφάνισης της είναι το υπέροχο πρόσωπό της  -πώς θα μπορούσε να μην είναι;- που αναδείχθηκε υπέροχα με το καταπληκτικό μακιγιάζ της. Φυσικά και η υπέροχη κόμη της δείχνει εξαιρετική. Κάπου εδώ όμως τα καλά σταματούν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Wane Fitzgerald (@olivia.wane)

Περνώντας στο σημαντικότερο στοιχείο της εμφάνισης κάθε γυναίκας σε μια τέτοια βραδιά, κάπως σαστίσαμε. Το φόρεμα ναι μεν ήταν Chanel, αλλά τελικά αυτό δεν λέει και πολλά. Δυστυχώς, το ένδυμα είναι αποκαρδιωτικό και θυμίζει φουστάνι που θα μπορούσε να φορέσει οποιαδήποτε από εμάς σε μια καλοκαιρινή βόλτα στην παραλία.

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες αν μας ενοχλεί το ανεκδιήγητο μανίκι, το μίζερο μοτίβο ή η ζώνη που δείχνει να μην κολλάει πουθενά, όμως κάτι φταίει. Και το πιο σίγουρο είναι πως φταίει το φόρεμα καθαυτό.

Δεν πειράζει Margot, εμείς σε αγαπάμε ακόμα και περιμένουμε πώς και πώς να λάμψεις και πάλι, όπως μόνο εσύ ξέρεις.