Kate Moss | Είναι το νέο πρόσωπο των SKIMS εσωρούχων της Kim Kardashian

Η πρέσβειρα μιας εντελώς διαφορετικής εκδοχής της συλλογής.
Kate Moss | Είναι το νέο πρόσωπο των SKIMS εσωρούχων της Kim Kardashian
SKIMS

Αποδεδειγμένα η Kim Kardashian διαθέτει το μαγικό μυστικό που εγγυάται την επιτυχία σε οτιδήποτε κι αν προσθέσει το όνομά της. Εκκεντρικό fashion icon, βασίλισσα του contouring και ο λόγος να αγαπήσουμε ξανά τις καμπύλες, η δημοφιλής σταρ εξαπλώνει την επιρροή της, αποτελώντας πλέον brand και στον αισθησιακό κόσμο των εσωρούχων.

Μάλιστα, αποτελεί ένα πεδίο, στο οποίο σίγουρα κάθε γυναίκα θα την εμπιστευόταν λόγω της έντονης θηλυκότητας που αποπνέει.

Ωστόσο, αυτήν τη φορά προκάλεσε την έκπληξη των fans της αφού αποκάλυψε μέσα από την ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως το νέο πρόσωπο για τη σειρά εσωρούχων της, SKIMS, είναι η Kate Moss!

Συγκεκριμένα, η Kim δεν παρέλειψε να τονίσει το θαυμασμό και την εκτίμησή της για το εντυπωσιακό μοντέλο. Η γνωριμία τους έλαβε χώρα το 2014 και σύμφωνα με την ίδια, κόλλησε αμέσως με το χιούμορ της Kate αλλά και με την κομψή και αυθεντική ομορφιά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Από τότε τις δυο τους συνδέει δυνατή φιλία με την Kim να συμπληρώνει πως η Moss ενσαρκώνει μια ολόκληρη γενιά του στυλ, νιώθοντας τιμή που θα αποτελέσει το καλοκαιρινό πρόσωπο των SKIMS για αυτή τη χρονιά.

Kαι κάπως έτσι, αφήνουμε για λίγο πίσω μας τις ζουμερές καμπύλες.