Η νέα εμφάνιση της Kim Kardashian είχε αρχαιοελληνικό αέρα και μας ξετρέλανε

Είτε τη θαυμάζεις, είτε όχι αυτήν τη φορά δε μπορείς παρά να την παραδεχτείς...
Jennifer Lopez - Ben Affleck | Ξανά μαζί στην πιο γλυκιά τους φωτογραφία
instagram/kimkardashian

Το όνομά της έχει συνδεθεί με πηγή έμπνευσης ως προς το πλαίσιο της μόδας, του μακιγιάζ αλλά και της ομορφιάς. Η Kim Kardashian που έχει συνηθίσει να συζητιέται με κάθε της ανάρτηση, αυτή τη φορά πόζαρε στα σοκάκια της Ισπανίας και ολόκληρος ο Instagram κόσμος θαμπώθηκε.

Η διάσημη celebrity που σύστησε καινούργια πρότυπα ομορφιάς στη σύγχρονη κοινωνία των skinny γυναικών, τόνισε σε πρώτο πλάνο τις καμπύλες της, το προσεγμένο contouring αλλά και το αυστηρό ponytail.

Ακούγονται συνηθισμένα για εκείνη;

Κι όμως, η ιδιαιτερότητα αυτής της εμφάνισης ήταν ότι φόρεσε πάνω της την αρχαιοελληνική έμπνευση με την ύψιστη δόση πολυτέλειας, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

Το αποκαλυπτικό, one-shoulder τοπ σε συνδυασμό με τα πέδιλα που τραβούν και κολλούν σαν μαγνήτης όλα τα βλέμματα πάνω τους, μας ξυπνούν αναμνήσεις άκρως ελληνικές στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους.

Εκτυφλωτικά στρας που αγκαλιάζουν κατά μήκος τα πόδια, mini φούστα και άσπρη κομψότητα σε αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Ο αισθησιακός χαρακτήρας της Kim Kardashian επισφραγίζει την πεποίθηση πως δε μπορεί να φυλακιστεί πίσω από κανένα ύφασμα.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα αναρωτηθείς πώς ακριβώς μπορείς να φορέσεις ένα συγκεκριμένο πέδιλο, η απάντηση θα φτάνει αυτόματα στο μυαλό σου.

Όσο για το μακιγιάζ, οι γωνίες, τα ζυγωματικά, η λάμψη και το highlighter αποτελούν τα σημεία που θα πρέπει να εστιάσεις στο φετινό καλοκαίρι!

Εσύ θα το τολμούσες;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)