White home deco: Τα βάζα που ταιριάζουν με κάθε είδος λουλουδιού

Εντυπωσιακά, όμορφα, μα πάνω απ' όλα λευκά.
White home deco: Τα βάζα που ταιριάζουν με κάθε είδος λουλουδιού

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η διακόσμηση του σπιτιού αποτελεί μια ιδιαίτερα προσωπική υπόθεση, αφού καθρεφτίζει τις προτιμήσεις, την ιδιοσυγκρασία, τη ψυχολογία αλλά και το χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου.

Ωστόσο, όποιες ιδιαιτερότητες κι αν έχεις, όποιο χρώμα κι αν επιλέγεις αλλά και όποιο στυλ κι αν υποστηρίζεις, δε μπορείς παρά να παραδεχτείς πως το λευκό αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, το οποίο ταιριάζει σε κάθε χώρο.

Πρόκειται για το λεγόμενο no colour touch, το οποίο αν και από μόνο του σαν αντικείμενο δεν προσδίδει ουδεμία απόχρωση, διαθέτει, παράλληλα αυτήν τη μαγική ιδιότητα να αναδεικνύει την ομορφιά οποιουδήποτε σταθεί δίπλα της ή στην αγκαλιά της.

Κάπως έτσι, τα λουλούδια τα οποία συνήθως δε λείπουν από κανένα σπιτικό σε οποιοδήποτε σημείο του, αποπνέουν άλλοτε την αρχοντιά, άλλοτε ρομαντισμό, άλλοτε μινιμαλισμό, κι άλλοτε την αυστηρότητα μέσα από το βάζο που θα τα φιλοξενήσει.

Vintage lovers

Παλιές, καλές εποχές ή αρχοντικά παλάτια εποχής. Σε ένα παρόμοιο περιβάλλον μπορεί κανείς να τα συναντήσει ή μάλλον να τα δημιουργήσει, κι αυτό είναι το δικό σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lea.home.decor

Διαχρονικός μοντερνισμός

Απλή και ξεκούραστη, για τα μάτια αλλά και τη ψυχή, εικόνα μέσα από την τελευταία λέξη της μόδας. Ό,τι πιο σύγχρονο λατρεύει ό,τι πιο λευκό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HOME DECOR INSPIRATION (@modern_homestyle)

Handmade ομορφιά

Οι χειροποίητες δημιουργίες αποτελούν μια αδυναμία, στην οποία και μόνο η σκέψη μας κερδίζει. Εκτιμούμε την αξία της κι αμέσως την εξιδανικεύουμε, ιδίως όταν πρόκειται για αυτά τα ξεχωριστά κομμάτια που όμοιά τους δεν συναντάς, με προσοχή πάντα στη λεπτομέρεια.

Total white

Κι αν είσαι λάτρης του λευκού ή αναποφάσιστη, πήγαινε στα σίγουρα.

Εκεί όπου δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης ή ψήγμα αποτυχίας. Το λευκό θα σε δικαιώσει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Μην ξεχάσεις στο τέλος κάθε σου διακοσμητικής κίνησης να προσθέσεις την υπογραφή σου. Αυτή ταυτότητα σε κάνει τόσο ξεχωριστή…