Strobing stick: Tο «μαγικό» προϊόν για να αναδείξεις το contouring

Για λάμψη που ακτινοβολεί.
Strobing stick: Tο «μαγικό» προϊόν για να αναδείξεις το contouring

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Σπουδαίο και καταλυτικό ρόλο στο αποτέλεσμα του μακιγιάζ παίζει το trend, το οποίο απέκτησε τεράστια απήχηση από τα πρώτα, κιόλας, βήματα της καριέρας του στον εντυπωσιακό κόσμο της θηλυκής ομορφιάς. Η τεχνική του contouring δεν άφησε καμία γυναίκα ασυγκίνητη, αφού τα αποτελέσματά του υπόσχονται μεταμόρφωση δίχως παρεμβατική μορφή.

Κάπως έτσι, η μύτη μας μεταμορφώνεται σε λεπτεπίλεπτη, οι γωνίες μας αναδεικνύονται σε πρώτο πλάνο και τα ζυγωματικά ανορθώνονται με χάρη και γοητεία. Κι όμως, το contouring από μόνο του θα κρύψει την έκταση από τα σημεία που επιθυμείς, αλλά θα στερήσει από την επιδερμίδα σου το φως που χρειάζεται.

Αυτήν τη dark πλευρά έρχεται να ισορροπήσει με τον πλέον αντιθετικό τρόπο το strobing stick, το οποίο θα κολλήσει το βλέμμα στα χωρία του προσώπου, όπου το φως θα πέσει. Υψίστης σημασίας αποδεικνύεται η σωστή εφαρμογή.

Ζυγωματικά

Η λάμψη θα πρέπει αυστηρά να τοποθετηθεί πάνω στο κόκκαλο και να σβήνει αρμονικά με τη σκούρα απόχρωση του contouring ή του bronzer σου. Η ένωσή του χρειάζεται σχολαστικό blending, καθώς συνηθισμένο λάθος είναι η γραμμή να μένει σαν στάμπα και όλη η προσπάθεια να πέφτει στο κενό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B E L L A C O S M E T I C S ® (@bellacosmetics.gr)

Χείλη

Ξεκάθαρο σχήμα χειλιών και σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο; Το strobbing θα σταθεί σύμμαχος και σε αυτήν την αποστολή! Πρόσθεσε ένα άγγιγμα στο σημείο που ενώνει τη μύτη με τα χείλη κάνοντας εμφανές το περίγραμμα του άνω χείλους.

Μύτη

Τελικά πού πρέπει να σταματάμε το προϊόν λάμψης πάνω στη μύτη; Έχοντας χαράξει τις κατευθυντήριες πλαϊνές γραμμές με τη σκούρα απόχρωση χάρισε τις ακτίνες στη μέση τους και το κέντρο της μύτης.

Πρόσεχε μόνο να σταματήσεις κατά μήκος του κόκαλου πριν φτάσεις στο τελικό σημείο της μυτερής γραμμής ώστε να μην την παχύνεις άθελά σου.

Φέρσου σαν επαγγελματίας.