Total pink home look: Έξυπνες ιδέες για να φέρεις το πιο ρομαντικό χρώμα στο σπίτι σου

Ίσως η μοναδική επιλογή που δεν μπορεί να υποταχθεί στην υπερβολή, όσο κι αν το προσπαθήσεις.
Total pink home look: Έξυπνες ιδέες για να φέρεις το πιο ρομαντικό χρώμα στο σπίτι σου

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Από μικρές όταν μας ρωτούσαν ποιο είναι το αγαπημένο μας χρώμα, όποια κι αν ήταν η απάντησή μας, αντιλαμβανόμασταν πως η πλειοψηφία των κοριτσιών απαντούσαν κατηγορηματικά: Ροζ.

Κι όμως, καθώς τα χρόνια περνούν, η μόδα δικαιώνει όλες αυτές τις ρομαντικές ψυχές που ακόμα το φορούν, το χαζεύουν, το αγαπούν.

Και στο σπίτι;

Η απάντηση είναι «ναι». Η απαλή, παστέλ εικόνα χαρίζει την αίσθηση της αγνής καθαριότητας, τη φωτεινότητα της αισιοδοξίας και το εφέ της τάξης και οργάνωσης σε κάθε χώρο. Μάλιστα, επιλέγεται πολύ συχνά στις μικρές διαστάσεις, διότι η ιδιότητά του να δίνει έκταση μπορεί να μεταμορφώσει ευχάριστα ακόμα και τις πιο μικρές επιφάνειες.

Εκείνο, ωστόσο, που ξεχωρίζει, είναι το γεγονός ότι προτιμάται ταυτόχρονα από τις λάτρεις της μίνιμαλ κονίστρας, αλλά κι από εκείνες που πρεσβεύουν το more is more home style. Σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκεις, να θυμάσαι πάντα πως το κουφετί ή παλ ή baby pink όσο κι αν το φορτώσεις, ποτέ δε θα δείξει κουρασμένο, μπουκωμένο ή άχαρο. Ίσα ίσα θα ξεχειλίζει από χαριτωμενιά!

Ροζ στον τοίχο

Πιτσίλισε με το αγαπημένο σου χρώμα τους τοίχους του σπιτιού σου δίχως φόβους και τύψεις. Η διακριτικότητα στον τόνο θα ξεκουράσει το βλέμμα, ενώ παράλληλα θα ντύσει τις επιφάνειες με μια τσαχπινιά που διαφέρει από τις λευκές ή κλασικές εκρού μπογιές διατηρώντας την απλότητα που ποτέ δε κάνει τη μεταξύ σας σχέση βαρετή.

Και βάψε τις κουρτίνες στο χρώμα που… αγαπούσες

Αυτές οι μικρές γωνιές του σπιτιού μας είναι εκείνες, τις οποίες τα μάτια μας αναζητούν κάθε φορά που θέλουμε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Άνεση, θαλπωρή και προσωπική ταυτότητα απορρέουν μέσα από τα καλύμματα των παραθύρων. Κάπως έτσι οι καθρέφτες γίνονται παράθυρα που διαπερνούν τα όνειρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???? | Pink Interior Styling (@athomewithriri)

Μην αφήσεις την κουζίνα εκτός παιχνιδιού

Ας κρατήσουν οι χοροί ακόμα και στην κουζίνα σου. Εκεί δημιουργείς με μεράκι τις πιο λαχταριστές γεύσεις για σένα αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επομένως, περνάς αρκετές ώρες της ημέρας.

Μια αρμονική συνέχεια του ίδιου μοτίβου θα ήταν καλή επιλογή ή εάν δε θέλεις να τολμήσεις το total pink home look εστίασε στα ντουλάπια και τα μικρά αξεσουάρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???? | Pink Interior Styling (@athomewithriri)

Τελικά, κάποιες φορές δεν κάνει μόνο η λεπτομέρεια τη διαφορά…