4 κινήσεις για ζουμερά χείλη δίχως σταγόνα υαλουρονικό

Δώσε volume σε αυτές τις αισθησιακές καμπύλες.
4 κινήσεις για ζουμερά χείλη δίχως σταγόνα υαλουρονικό

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα σαρκώδη χείλη αποτελούν σημείο θαυμασμού τόσο στον κόσμο των αντρών, όσο και των γυναικών. Πρόκειται για τις πλέον γοητευτικές καμπύλες στο πρόσωπο μιας γυναίκας και σίγουρα σημείο, στο οποίο εστιάζουμε κάθε φορά που επικοινωνούμε.

Ωστόσο, πολλές φορές παραπονιέσαι πως το σχήμα σου δεν είναι ίσιο ή ο όγκος τους δε σε καλύπτει πλήρως; Τα νέα είναι πολύ θετικά! Όσο ο λαμπερός κόσμος του μακιγιάζ υπάρχει, η σωτηρία είναι πάντα με το μέρος μας.

Ακολούθησε τα παρακάτω tips και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Χρησιμοποίησε δύο μολύβια

Το ένα ισούται με κανένα. Για το λόγο αυτόν επίλεξε μια απόχρωση έναν τόνο πιο σκούρα από το κραγιόν που θα ακολουθήσει. Η γραμμή θα πρέπει να είναι λεπτή και οριοθετημένη ακριβώς πάνω στο περίγραμμα των χειλιών μας, κλέβοντας ελάχιστα από την εξωτερική πλευρά τους.

Στη συνέχεια, με ένα πιο φωτεινό μολύβι δημιούργησε άλλη μια γραμμή, αυτήν την φορά να πατάει μέσα στα χείλη, πετυχαίνοντας ένα φυσικό ντεγκραντάρισμα στο χρώμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKW BEAUTY (@kkwbeauty)

Χρησιμοποίησε δύο κραγιόν

Τελικά το δύο πολύ μας ταιριάζει. Ντύσε τα χείλη σου με ένα κραγιόν έναν τόνο πιο σκούρο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ύστερα, δώσε τη σκυτάλη στο πιο φωτεινό, το οποίο θα ταμπονάρεις στο κέντρο των χειλιών σου. Με αυτόν τον τρόπο φωτίζεις τα χείλη σου δίνοντας απλόχερα όση έκταση αναζητάς.

Λευκό μολύβι έφτασε η στιγμή σου

Πρόκειται για το make up tool, το οποίο κάνει σπάνιες, αλλά καταλυτικές εμφανίσεις σαν σωστός guest star. Πέρασε κατά μήκος τα χείλη σου και σύρριζα με την έναρξη του χρώματος που ήδη έχεις σταθεροποιήσει το λευκό touch. Η αντίθεση με το σκούρο περίγραμμα θα εντείνει το σχήμα εντυπωσιακά.

Λάμπεις από τη χαρά σου

Τέλος, το pampering θα δοθεί από το gloss ή το lip plumber σου. Τα ειδικά συστατικά που ενισχύουν τη φυσική αύξηση του κολλαγόνου στα χείλη σου θα δημιουργήσουν το εφέ την διόγκωσης. Άλλωστε πάντα ότι λάμπει φαίνεται μονομιάς μεγαλύτερο.

Τώρα έχεις κι εσύ υπέροχα, ζουμερά χείλη με τον πιο φυσικό και ανώδυνο τρόπο!