Πώς ένα λευκό μολύβι ματιών μπορεί να απογειώσει το make up look σου

Κρατάς μυστικό;
Πώς ένα λευκό μολύβι ματιών μπορεί να απογειώσει το make up look σου

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το επαγγελματικό μακιγιάζ αποτελεί κομμάτι που απογειώνει το βλέμμα κάθε γυναίκας. Είτε υποστηρίζεις το φυσικό αποτέλεσμα, είτε το γεμάτο ένταση και εντυπωσιακό make up, πάντα όταν στέκεσαι μπροστά από μια δημιουργία ενός ειδικού πείθεσαι ενδόμυχα πως η δυσκολία ολοένα και ανεβαίνει στην κλίμακα.

Ωστόσο, πάντα προσπαθείς να κλέψεις σαν καλλιτέχνης, κόλπα, κρυφά μυστικά και τεχνικές που στο τέλος θα κάνουν το δύσκολο να φαντάζει πανεύκολο. Ένα από αυτά, αποτελεί το λευκό μολύβι ματιών.

Το απόλυτο tool συνδυάζει τα πολυχρηστικά χαρακτηριστικά του με μαεστρία και κομψότητα. Τι κι αν κρατά χαμηλό προφίλ και δεν είναι ευρέως διαδεδομένο, το εργαλείο αυτό για πολλές αναβιώνει ξεχασμένες εποχές που πλησιάζουν περισσότερο στο ντεμοντέ παρά το vintage.

Κι όμως, θα σβήσει υπέροχα το μολύβι φρυδιών και θα τους προσδώσει ακόμα πιο ακριβές σχήμα. Η προσθήκη του στην εσωτερική γωνία του ματιού θα δώσει ένταση και φωτεινότητα στο βλέμμα, ενώ το κουρασμένο άτονο look θα εξαφανιστεί μια και καλή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)


Όμως, ας μη σταθούμε μόνο σε αυτά. Το πιο απλό παράδειγμα χρήσης του αποτελεί η προσθήκη στην κάτω πλευρά των ματιών σύριζα με τις βλεφαρίδες.Το φρέσκο, δροσερό και καθημερινό μακιγιάζ θα τραβήξει το σχήμα των ματιών προς τα πάνω και η ανηφόρα καλά κρατεί.

Τέλος, δοκίμασε το και στα χείλη.

Ναι ναι, σβησμένο καλά κατά μήκος των ζουμερών χειλιών σου ή στο κέντρο τους και πάνω από το κραγιόν για να ψυχράνει την απόχρωση.

Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…