Τα 3 λάθη που καταστρέφουν την εμφάνιση των φρυδιών μας

Πώς ένα τόσο μικρό σημείο στο πρόσωπο μπορεί να φαίνεται τόσο μεγάλο...
Επιστρέφουν στη μόδα τα ξεβαμμένα φρύδια;

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν το make up και αναγνωρίζουν τις μαγικές του ιδιότητες, οι οποίες μπορούν με τα δικά του ραβδιά (πινέλα) να μεταμορφώσουν και να αποθεώσουν ολόκληρο το look μας.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια λάθη, είτε από υπερβολικό ζήλο, είτε από έλλειψη πρακτικής, είτε από περιορισμένο χρόνο που εξακολουθούμε να επαναλαμβάνουμε χωρίς να καταλαβαίνουμε πως μπορούν να σταθούν ικανή αιτία για την καταστροφή.

Ποια είναι αυτά;

Σχήμα

Πόσες φορές έχεις νιώσει την εσωτερική ανάγκη να απλώσεις το χέρι σου και να σβήσεις τη γωνία που προεξέχει από το φρύδι της κολλητής σου; Η λανθασμένη αίσθηση που ζωγραφίζεται στο μυαλό μας όταν θέλουμε να αντιγράψουμε ένα φρύδι ενώ δεν ταιριάζει στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μας κυριαρχεί στις περισσότερες γυναίκες.

Ναι, το παχύ φρύδι είναι στη μόδα αλλά εάν το πρόσωπό σου δεν έχει την έκταση να το «χωρέσει» προσάρμοσέ το στο δικό σου!

Επίσης, οι τετράγωνες εσωτερικές γωνίες αποκαλύπτουν έντονα το προϊόν που έχεις χρησιμοποιήσει. Σβήσε καλύτερα την αρχή και το τέλος για να μην βγάζεις με τα χεράκια σου στο φως όλα σου τα μυστικά.

Τα 3 λάθη που καταστρέφουν την εμφάνιση των φρυδιών μας

Χρώμα

Μέσα στο πρόγραμμα είναι να ξεμείνεις και να δανειστείς από τη φίλη, την αδερφή, τη μαμά το δικό τους eye brow tool! Μην το κάνεις όμως συνήθεια.

Κάθε φορά που προχωράς σε αγορά φρόντισε να το δοκιμάσεις και να ταυτίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο με τα χρώματά σου. Οι ξένες, προς εσένα, αποχρώσεις θα τονίσουν τα κενά σου χειρότερα, άρα άδικος ο κόπος και η προσπάθεια.

Υφή

Μη σου κάνει εντύπωση που ακόμα και σε ένα μολύβι, μια σκιά ή ένα τζελ για τα φρύδια το αποτέλεσμα θα κριθεί, όπως και στο υπόλοιπο μακιγιάζ, από την υφή.Εάν είσαι πιο ξηρή μην πας σε σκληρά μολύβια ή ξηρές πούδρες γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της ξηροδερμίας.

Αντίστοιχα, οι έντονα λιπαρές επιδερμίδες θα πρέπει να αποφεύγουν τις υγρές μορφές, οι οποίες τις περισσότερες φορές μπορεί να τρέξουν!

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς έξω από την πόρτα του αγαπημένου σου καταστήματος καλλυντικών σκέψου καλά τις τρεις παραμέτρους, απάντησε από μέσα σου τα ερωτήματα στον εαυτό σου και δράσε σωστά!