Ο ορισμός της γοητείας: 3 λόγοι για τους οποίους ο άντρας οφείλει να έχει μπυροκοίλι

Απενοχοποίηση τώρα!
Ο ορισμός της γοητείας: 3 λόγοι για τους οποίους ο άντρας οφείλει να έχει μπυροκοίλι

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Μπορεί η γενική πεποίθηση που επικρατεί, λίγες μέρες πριν ξεχυθούμε στις παραλίες να είναι πως το πρότυπο ανδρικού κορμιού περιλαμβάνει γραμμωμένους κοιλιακούς, όμως εδώ θα καταρρίψουμε τα κλισέ που ταλανίζουν την κοινωνία αδίκως, ταλαιπωρώντας τους άνδρες.

Έρευνες επί ερευνών αποδεικνύουν πως οι άνδρες με κοιλίτσα είναι πιο θελκτικοί από τους υπόλοιπους και σε αυτό συναινούν τελευταία όλο και περισσότερες γυναίκες. Όχι, εδώ δεν θα βρεις κουραστικά τσιτάτα περασμένων γενεών που αναφέρονται σε μεγάλες πέτρες που κρύβουν μεγάλα… φίδια, ούτε για παρομοιώσεις ανδρών χωρίς κοιλιά με γυναίκες χωρίς πλούσια προσόντα στο πάνω μέρος του σώματός τους.

Αυτά είναι άκρως ξεπερασμένες και αβάσιμες πεποιθήσεις που δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις συντηρούμε. Εδώ θα μιλήσουμε με τεκμήρια και θα βγάλουμε την αλήθεια στο φως. Γιατί οι άνδρες οφείλουν να έχουν μπυροκοίλι λοιπόν;

Ιδού οι 3 σημαντικότεροι λόγοι:

Είναι καλοζωϊσμένος

Μπορεί αυτή την ατάκα να έχεις να την ακούσεις από την γιαγιά σου, όμως μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ. Ο άνδρας που δεν λυπάται να φάει λίγο παραπάνω ή να πιει και ένα ποτηράκι, δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση μίζερος και βαρετός.

Η κοιλίτσα συνηγορεί πως ο κάτοχός της, την ζει την ζωούλα του και σε καμία περίπτωση δεν θα στερήσει στην σύντροφο του καμία χαρά προφασιζόμενος δίαιτα. Κάπως έτσι σκέφτονται οι γυναίκες τελικά και γυρνούν την πλάτη στα αγόρια που κοπανιούνται στα γυμναστήρια.

Ο ορισμός της γοητείας: 3 λόγοι για τους οποίους ο άντρας οφείλει να έχει μπυροκοίλι

Έχει χιούμορ

Συνήθως βλέπουμε πως οι άνδρες που ασχολούνται υπερβολικά με την εμφάνιση τους, υστερούν στο λέγειν και το χιούμορ. Ίσως γιατί νιώθουν πως δεν το χρειάζονται, ίσως γιατί πιστεύοντας πως βγάζοντας την μπλούζα θα λιποθυμήσουν οι κυρίες στην παραλία.

Από την άλλη, αντίστοιχα, εκείνοι που έχουν κοιλίτσα φροντίζουν να καλλιεργούν λίγο περισσότερο την αστεία πλευρά τους, νιώθοντας πως υστερούν στο θέμα της εμφάνισης. Τι ξέρουμε όμως πως αποζητούν οι γυναίκες; Έναν αστείο τύπο που «τα λέει» ωραία! Να γιατί οι άνδρες με κοιλίτσα λοιπόν θα φεύγουν πάντα με τα περισσότερα τηλέφωνα από τα μπαρ.

Αυτό το ωραίο μαξιλαράκι για τις δύσκολες ώρες…

Ποια γυναίκα δεν έχει γείρει στην κοιλιά του συντρόφου της για να χαλαρώσει κατά τη διάρκεια μιας ταινίας; Η κοιλίτσα θα λειτουργεί πάντα σαν προστατευτικό μαξιλαράκι στο οποίο θα βρίσκει πάντα θαλπωρή, ζεστασιά και ασφάλεια.

Όπως και να το κάνουμε το να ξαπλώνεις σε κοιλιακούς πάντα θα θυμίζει πως ξαπλώνεις στο κρεβάτι χωρίς το στρώμα, απευθείας στις τάβλες.

Είναι ωραίο αυτό;