«Σε ευχαριστώ για την ακολουθία»: Τα 3 πιο ντροπιαστικά ανδρικά μηνύματα στο FB

Ντροπή και όνειδος
«Σε ευχαριστώ για την ακολουθία»: Τα 3 πιο ντροπιαστικά ανδρικά μηνύματα στο FB

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Είναι γνωστό σε όλους, το φλερτ πλέον έχει μετακινηθεί εξ’ ολοκλήρου στα social media και ιδιαίτερα στον «πατέρα» όλων, το αθάνατο facebook. Μόνο αν είσαι γυναίκα μπορείς να αντιληφθείς όμως, πόσο λάθος μπορούν να πάνε όλα όταν κάποιος άνδρας θέλει να εκφράσει το ενδιαφέρον του και τον θαυμασμό του στο- θήραμα- άτομο που τον ενδιαφέρει.

Κατά κύριο λόγο, το διαδικτυακό φλερτ είναι αδιάφορο και τετριμμένο. Υπάρχει όμως και η μεγάλη ομάδα του ντροπιαστικού φλερτ, που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και χειρότερο. Ατάκες βγαλμένες από το χρονοντούλαπο μιας άλλης εποχής, ατάκες με ένα εκατομμύριο ορθογραφικά λάθη, ατάκες όλες στα ΚΕΦΑΛΑΙΑ και φυσικά ατάκες που δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα, όπως και αν τις δεις. Αυτές τις 3 ντροπιαστικές ατάκες θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε παρακάτω, αν και δεν είναι πολύ εύκολο, και αν εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές τις έχεις γράψει έστω και μια φορά, πραγματικά μην το ξανακάνεις ποτέ.

«Σε ευχαριστώ για την ακολουθία»

Αυτή η φράση θα είχε νόημα μόνο αν η γυναίκα είχε βοηθήσει σε κάποιο διαγωνισμό μαθηματικών τον άνδρα να λύσει κάποια μαθηματική ακολουθία, ή αν του έκανε λίγο πιο ευχάριστη την επίσκεψη στην εκκλησία την Κυριακή το πρωί. Όμως ο άνδρας, στην πραγματικότητα ευχαριστεί την γυναίκα, με αυτό τον πρωτότυπο  αντικειμενικά τρόπο, που έγιναν φίλοι στο facebook. Απίστευτο κι όμως αληθινό.

«Δεν το έχω ξανακάνει αυτό, αλλά εσύ μου φαίνεσαι πολύ ξεχωριστή»

Στο σημείο αυτό, ένας τύπος προσπαθεί να πείσει μια κοπέλα πως ενώ δεν έχουν μιλήσει ποτέ και δεν έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά, ένιωσε για εκείνη κάποια ξεχωριστά συναισθήματα που δεν έχει ξανανιώσει για άλλη. Ποιος το λέει αυτό και πραγματικά ποια το πιστεύει, θα μου πεις. Καμία δεν πείθεται, ενώ πάρα πολλοί άνθρωποι το δηλώνουν καθημερινά στα chat. Αυτά παιδιά καλό είναι να μη γίνονται.

«Καλησπέρα όμορφη/ Γεια σου κούκλα/ Καλό βράδυ αστέρι μου»

Ένας χαιρετισμός+ μια κλισέ λέξη θαυμασμού: ο πιο διαδεδομένος και λανθασμένος τρόπος για φλερτ. Μπορεί στο μυαλό του άνδρα να είναι άχαστη μέθοδος, όμως ποτέ καμία γυναίκα δεν «συγκινήθηκε» και δεν συνέχισε την επικοινωνία, με κάποιον που την καλημερό-καληνυχτίζει κάθε λίγο και λιγάκι με πάθος.

Βρείτε κάτι πιο έξυπνο ρε παιδιά, αυτά έχουν χιλιοειπωθεί. Βάλτε το χιούμορ μπροστά και ίσως να αποζημιωθείτε. Γιατί με αυτές τις ατάκες δεν θα πετύχετε απολύτως τίποτα.