3 καραφλοί άνδρες που απέδειξαν ότι η φαλάκρα τελικά γοητεύει τις γυναίκες

Η επιτομή της γοητείας
3 καραφλοί άνδρες που απέδειξαν ότι η φαλάκρα τελικά γοητεύει τις γυναίκες

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Οι θεωρίες είναι για να καταρρέουν και τα κλισέ για να πέφτουν. Μπορεί οι περισσότεροι άνδρες να φέρουν βαρέως την καράφλα τους, οι γυναίκες ωστόσο φαίνεται πως έχουν αδυναμία στα αγόρια εκείνα που αποδέχτηκαν το πρόβλημα και αφέθηκαν στο… κάλεσμα της φύσης. Αυτό το αποδεικνύουν οι 3 άνδρες που θα δεις παρακάτω. Άνδρες που ξεχειλίζουν τεστοστερόνη,  άκρως γοητευτικοί που το ότι δεν έχουν μαλλιά έχουν καταφέρει να το αντιστρέψουν από «πρόβλημα» σε τεράστιο ατού. Πάμε να δούμε τους 3 εκείνους άνδρες που μας έκαναν να καταλάβουμε πως οι γυναίκες αγαπάνε ιδιαίτερα τα καραφλά αγόρια.

Jason Statham

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Statham (@jasonstatham) στις

Και ποιος να πει τι στον πιο γοητευτικό άνδρα του πλανήτη, ο οποίος προκαλεί παραλήρημα στα κορίτσια όλων των ηλικιών και ολόκληρου του πλανήτη; Ok, παίζουμε ύπουλα και ξεκινήσαμε με την επιτομή της «φαλακρής γοητείας», όμως η αλήθεια είναι πως σε ένα κόσμο γεμάτο άνδρες που προσπαθούν να κάνουν πιο πλούσια την κόμη τους, ο Statham θα στέκει εκεί αγέρωχος και αξεπέραστος.

Pep Guardiola

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Action Images (@actionimagespix) στις

Μπορεί να τον συμπαθείς, μπορεί να τον αντιπαθείς, μπορεί ακόμα- είναι πολύ πιθανό- να τον μισείς, δεν μπορείς όμως να μην παραδεχτείς πως αποτελεί σύμβολο ομορφιάς και γοητείας. Ο Pep για τις γυναίκες είναι η χαρούμενη νότα τις βραδιές που παρακολουθείς champions league και μάντεψε! Η φαλάκρα του παίζει καταλυτικό ρόλο για να έχει τόσο υψηλή θέση στις καρδιές τους.

Vin Diesel

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel) στις

Άλλη μια περίπτωση άνδρα που αν δεν ήταν καραφλός δεν θα είχε απολύτως καμία πέραση στις γυναίκες. Τον θυμόμαστε με τα μαύρα σγουρά μαλλιά και αντικειμενικά δεν είχε καμία σχέση με την τωρινή του εικόνα. Ο συνδυασμός όμως του παιδιού με την κακή εικόνα, την οποία στηρίζει απόλυτα η φαλάκρα του, με τη καλή ψυχή, έχει την δύναμη να κάνει τις γυναίκες να λυποθυμούν.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, πριν χρόνια τραγούδαγε «άσε πια τον μακρυμάλλη για χατίρι καραφλού» και νομίζουμε πως αυτό είναι κάτι πολύ σύνηθες, ειδικά τελευταία.