Άλλη όψη: Έτσι θα είναι οι ελληνικές παραλίες φέτος λόγω covid-19 (Pics)

Η εικόνα των παραλιών θα είναι κάπως έτσι.
Άλλη όψη: Έτσι θα είναι οι ελληνικές παραλίες φέτος λόγω covid-19 (Pics)

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Από την ώρα που ξέσπασε η πανδημία, ήταν σε όλους μας σαφές πως το ερχόμενο καλοκαίρι, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Ο φόβος εξάπλωσης του κορωνοϊού έχει αλλάξει εξ’ ολοκλήρου τον τρόπο ζωής μας και αυτό φυσικά θα μεταφερθεί και στις παραλίες που θα απολαύσουμε τα μπάνια μας.

Μπορεί ο χώρος να είναι ανοιχτός, όμως ο κίνδυνος υπάρχει ακόμα και εκεί λόγω του συνωστισμού. Για αυτό τον λόγο, είναι γνωστό πως οι παραλίες θα λειτουργήσουν υπό άλλες συνθήκες και μια πρώτη γεύση υπάρχει.

Η Γλυφάδα είναι ο δήμος που έκανε την αρχή παρουσιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα ευχαριστηθούμε τα μπάνια μας φέτος το καλοκαίρι και δείχνοντας μας μια εικόνα διαφορετική από όσες είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας σε μια ανάρτηση του στο facebook παρουσίασε φωτογραφίες της παραλίας αυτή τη στιγμή μετά τα μέτρα και μας έκανε να δούμε το καλοκαίρι αισιόδοξα.

Οι ξαπλώστρες βρίσκονται σε απόσταση δύο μέτρων και μπορούμε να πούμε πως αν και διαφορετική η εικόνα είναι πανέμορφη.

Άλλη όψη: Έτσι θα είναι οι ελληνικές παραλίες φέτος λόγω covid-19 (Pics)

Ο Γιώργος Παπανικολάου,δήμαρχος της Γλυφάδας, έγραψε στο facebook:

«Σαν κέντημα στην άμμο! Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία της Γλυφάδας σήμερα. Μετά από πάρα πολλή δουλειά.
Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια – όλα στη θέση τους!

Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής.

Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο για τον συντονισμό και την προσπάθεια και τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες.Με όλη μας την αγάπη αλλά και την καθημερινή μας φροντίδα, σας περιμένουμε για τις πρώτες βουτιές στη Γλυφάδα μας».

Άλλη όψη: Έτσι θα είναι οι ελληνικές παραλίες φέτος λόγω covid-19 (Pics)

Μπορεί οι φωτογραφίες να μη θυμίζουν τίποτα από τα προηγούμενα καλοκαίρια που έχουμε ζήσει, όμως ο τρόπος με τον οποίο θα είμαστε ασφαλείς βρέθηκε. Και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ.