Οι 3 πιο εκνευριστικοί τύποι απ’ το μονό στο μπάσκετ

Όλοι τους αναγνωρίζουμε...
Οι 3 πιο εκνευριστικοί τύποι απ' το μονό στο μπάσκετ

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το μονό στο μπάσκετ αποτελεί την αγαπημένη συνήθεια των ανδρών που δεν γουστάρουν να μεγαλώσουν. Εκείνων που θέλουν να μείνουν για πάντα παιδιά, παιδιά που παίζουν, χαίρονται και απολαμβάνουν τον ήχο και τα τερτίπια της πορτοκαλί θεάς.

Υπάρχουν, ωστόσο, όλοι το ξέρουν και οι 3 άκρως εκνευριστικοί παίκτες.

Εκείνοι που πάντα θα μετανιώνεις που κάλεσες και το θυμάσαι λίγη ώρα μετά το πρώτο σουτ. Θα τους φωνάζεις όμως πάντα γιατί χωρίς αυτούς κανένα μονό δεν σέβεται τον εαυτό του.

Ας τους καμαρώσουμε και ας διαπιστώσουμε πως όλοι έχουμε έναν τέτοιο στην παρέα μας.

Ο «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ»

Ένα μονό κατέβηκες να παίξεις μετά τη δουλειά, για να χαρείς το παιχνίδι και να κάνεις μια μικρή προσπάθεια εκγύμνασης του κορμιού σου. Πάντα όμως θα είναι εκεί για να μη σε αφήνει να χαρείς, ο γεννημένος επαγγελματίας.

Ήταν το όνειρο του όμως δεν τα κατάφερε ποτέ να αναγνωριστεί, τον φάγαν τα κυκλώματα. Και τι κάνει; Προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να δείξει το μεγαλείο του, μαλώνοντας τους υπόλοιπους πως δεν παίζουν σοβαρά. Δεν μπορεί να κατανοήσει την κατάσταση, φαντασιώνεται να σηκώνει κούπες.

Οι 3 πιο εκνευριστικοί τύποι απ' το μονό στο μπάσκετ

Ο ΔΕΙΝΟΣ «ΣΟΥΤΕΡ»

Κάποιος κάποτε του είπε πως είναι καλός σουτέρ και έτσι πετάει τη μπάλα προς τη μπασκέτα σε κάθε ευκαιρία, από οποιαδήποτε πλευρά του γηπέδου. Δεν είναι καλός, φυσικά, απλά θέλει να χαλάει το παιχνίδι. Κάποιος, κάπου του είπε κάτι και για αυτόν τον λόγο οι υπόλοιποι δεν έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν ποτέ.

Ο ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ

Θέλει να μπει στο πετσί του ρόλου τόσο που δεν αρκείται στο να φορέσει μια απλή φόρμα και μια φανέλα. Θα βάλει την εμφάνιση της αγαπημένης του ομάδας στο NBA -αφού την αγόρασε πρέπει να την φορέσει- και ίσως μια κορδέλα στο κεφάλι. Θα φαντάζει τόσο αστείος που θα κάνει τους υπόλοιπους να γελάσουν πολύ, αυτό όμως δεν θα τον ζορίσει.

Γεννήθηκε για να ξεχωρίζει και θα το αποδείξει ακόμα και στο γηπεδάκι της γειτονιάς του.