3 ατάκες που αν λες στον κομμωτή σου, τότε μπαίνεις αυτόματα στην black list του

Προσοχή, τον έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
3 ατάκες που αν λες στον κομμωτή σου, τότε μπαίνεις αυτόματα στην black list του

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Ο κομμωτής, αυτή τη στιγμή περισσότερο από ποτέ, είναι το πρόσωπο των ημερών. Όλοι μας ρίχνουμε κλεφτές ματιές στα social media του για να δούμε αν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση παρακινώντας μας να κλείσουμε το ραντεβού μας.

Θέλουμε να τον δούμε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μετά την καραντίνα, θέλουμε να βρεθούμε κοντά του όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε οι μέρες που θα μας βρουν να κυκλοφορούμε στο δρόμο τουλάχιστον αστείους, να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες.

Ξέρεις, όμως ε; Κι ο κομμωτής άνθρωπος είναι…

Πιο κάτω θα δούμε 3 ατάκες που αν τις έχεις ξεστομίσει, το μήνυμά σου θα πάει κατευθείαν στα spam και εσύ θα μείνεις ακούρευτος. Γιατί η εκδίκηση του κομμωτή, τώρα θα είναι πιο επίπονη από ποτέ. Πάμε να τις δούμε, για να κάνουμε και την αυτοκριτική μας.

«Ο άλλος που πήγαινα μου τα έκανε καλύτερα»

Το έχουμε ακούσει. Δεν ξέρουμε πόσα κότσια θέλει για να παραδεχτείς σε έναν άνθρωπο που είναι πάνω από το κεφάλι σου με ένα ψαλίδι πως κάποιος κάποτε έκανε καλύτερα την δουλειά του.

Είναι η επιτομή της αγένειας, φυσικά, και αν δεν σε προέτρεψε να πας στον άλλον και να σε αφήσει μισοκουρεμένο, τότε είναι πολύ επαγγελματίας. Αν σου έχει ξεφύγει κάτι τέτοιο, να ξέρεις πως έφτασε η ώρα να το πληρώσεις.

«Σιγά, δεν κάνεις και τίποτα δύσκολο»

Χιλιοειπωμένη και άδικη ατάκα σε έναν άνθρωπο που ασχολείται με την εικόνα δεκάδων παράξενων πελατών, οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν ξέρουν τι θέλουν. Τώρα είδες αν κάνει κάτι δύσκολο, τώρα που σε κούρεψε η γυναίκα σου με το κατσαρολάκι, οφείλεις να του ζητήσεις μια μεγάλη συγγνώμη.

«Πρόσεχε μην με κόψεις»

Έχεις πάει ποτέ στον γιατρό να του πεις να προσέχει μην σε σκοτώσει; Έχεις πάει ποτέ στον μηχανικό αυτοκινήτου να του ζητήσεις να μην σου τρυπήσει το μπουζί; Έχεις ακόμα μπει στη κουζίνα ενός εστιατορίου να παρακαλέσεις τον μάγειρα να μην σου κάψει το φαγητό;

Με ποιο δικαίωμα ζητάς από τον κομμωτή να μη σου κόψει το αυτί παραδείγματος χάρη; Πιστεύεις πως είσαι ο πρώτος που κουρεύει; Πιστεύεις πως έχει καμία όρεξη να σε τραυματίσει;

Η αλήθεια είναι πως τώρα που σιγά σιγά θα ανοίξουν τα κομμωτήρια και οι άνθρωποι αυτοί θα ταλαιπωρηθούν πολύ, καλό είναι να μην τους ταλαιπωρούμε φορτώνοντας τους έξτρα βάρος. Ας προσπαθήσουμε να τους κάνουμε τη ζωή ευκολότερη και φυσικά να μην πούμε σε καμία περίπτωση τις παραπάνω ατάκες.