2 σειρές που αν είχαν άλλο φινάλε, θα άγγιζαν το τέλειο

Στο τέλος μας απογοήτευσαν..
2 σειρές που αν είχαν άλλο φινάλε, θα άγγιζαν το τέλειο

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Σειρές που μας εξίταραν και μας καθήλωσαν στις μικρές οθόνες, κάνοντας μας να«βαράμε» σκοπιά ως τις… μεγάλες ώρες. Σειρές που αγαπήσαμε και παρακαλούσαμε -ορθώς τελικά- να μην τελειώσουν. Σειρές που μας γοήτευσαν και τελικά μας απογοητεύσαν.

Για να μην μακρηγορούμε άλλο, θα αναφερθούμε σε εκείνες τις σειρές που μας έκαναν να βρίσουμε στο τέλος για το κακό φινάλε τους. Για εκείνες που μας άφησαν μια πικρή γεύση στο τέλος και τελικά τα στερνά τους δεν τίμησαν τα πρώτα.

Ξέρετε ποιο συναίσθημα μας άφησαν; Εκείνο που σηκώνεσαι από τον καναπέ και κρατώντας το κεφάλι σου αναρωτιέσαι δραματικά «ΓΙΑΤΙ»;

Ας δούμε τις 2 εκείνες σειρές που σίγουρα σε έκαναν και σένα έξαλλο.

Bodyguard

Λέγεται πως πιθανά να πρόκειται για την καλύτερα βρετανική σειρά της δεκαετίας. Εμείς λέμε πως δεδομένα έχει ένα από τα χειρότερα φινάλε σειράς που έχουμε δει.

Δεν θα επεκταθούμε ιδιαίτερα καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να υποπέσουμε σε οποιοδήποτε spoiler, αυτό που λέμε όμως είναι πως όσοι αγαπούν να χαμογελούν όταν πέφτουν οι τίτλοι τέλους, αυτή η σειρά δεν θα τους ικανοποιήσει.

Lost

Η επιτομή του κακού τέλους ακούει στο όνομα της σειράς που μας «έμπασε» για τα καλά στον κυκεώνα της μανιακής παρακολούθησης και του ξενυχτιού μπροστά στις οθόνες μας.

Το βέβαιο είναι πως κάποιοι δεν καταφέραμε καν να καταλάβουμε πως τέλειωσε το Lost, βασικά αν ρωτήσεις 10 ανθρώπους και οι 10 θα σου δώσουν μια διαφορετική ερμηνεία. Σε κάποια πράγματα δεν μετράει ο προορισμός αλλά το ταξίδι, ωστόσο στη σειρά που μας καθήλωσε άξιζε κάτι καλύτερο για το τέλος.