Tεστ «φουσκωτού»: Αν κάνεις αυτές τις 3 κινήσεις στο γυμναστήριο τότε ναι είσαι ποζεράς

Ελπίζουμε να μη βρεις τον εαυτό σου παρακάτω.
Tεστ «φουσκωτού»: Αν κάνεις αυτές τις 3 κινήσεις στο γυμναστήριο τότε ναι είσαι ποζεράς

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από την γυμναστική και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε όλοι. Μια ομάδα ανθρώπων ωστόσο έχει καταφέρει να κάνει τους υπόλοιπους, αυτούς με τις αγαθές προθέσεις, να ντρέπονται μη τυχόν και μια λάθος κίνηση τους βάλει στο τσουβάλι με του «ποζεράδες».

Ως φουσκωτοί λοιπόν ορίζονται οι τύποι εκείνοι με τα μεγάλα μπράτσα, τους ζηλευτούς κοιλιακούς την τρίγωνη πλάτη και τον καθόλου λαιμό. Ως ποζεράδες ορίζονται αυτοί που τα επιδεικνύουν όλα αυτά στο γυμναστήριο.

Πάμε να δούμε τις 3 κινήσεις που αν κάνεις στο γυμναστήριο θα σε βάζει αυτόματα στο πάνθεο τον απανταχού ποζεράδων.

Ο καθρέφτης

Αν την «ιδρώνεις την φανέλα» μόνο μπροστά από τον ολόσωμο καθρέφτη, αν θες να αποτυπώνεται κάθε σου κίνηση μπροστά στα μάτια σου. Σε περίπτωση που ενώ στρίβει το σώμα σου το κεφάλι σου μένει εκεί να σε καμαρώνει τότε δεν χρειάζεται καν να πας παρακάτω. Είσαι ποζεράς και σου αρέσει, δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία για αυτό.

Το σορτσάκι ψηλά

Για κάποιο αδιανόητο λόγο όσοι άνδρες αρέσκονται στο να δείχνουν το σώμα τους, θεωρούν πολύ θελκτικό να ανεβάζουν το σορτσάκι τους επικίνδυνα ψηλά. Δεν ξέρουμε αν έχει υπάρξει ποτέ, στην ιστορία του ανθρώπου, κάποια γυναίκα που να γοητεύτηκε από έναν άνδρα κοιτάζοντας τους γυμνούς τετρακέφαλούς του. Από εμάς είναι σίγουρα όχι και καλό είναι αυτά τα πράγματα να μη συμβαίνουν ΠΟΤΕ.

Tεστ «φουσκωτού»: Αν κάνεις αυτές τις 3 κινήσεις στο γυμναστήριο τότε ναι είσαι ποζεράς

Πετσέτα ξεχνάς να πάρεις, κινητό ποτέ!

Και εκεί που κοιτάει τον καθρέφτη κάνοντας τα βαθιά του καθίσματα κάνει ένα τσακ και βγάζει το κινητό. Ήρθε η ώρα για την ημερήσια selfie. Το story είναι ζωτικής σημασίας για την ύπαρξη του ίσως σημαντικότερο και από το κουτί της πρωτεΐνης του. Κάθε επίσκεψη το γυμναστήριο πρέπει να απαθανατιστεί γιατί αλλιώς θα ήταν σαν να μην την έκανε.

Αν έχεις βρει τον εαυτό σου έστω και σε μια από τις παραπάνω γραμμές, μην αναρωτιέσαι. Είσαι ο βασιλιάς της πόζας και ο άρχοντας του γυμναστηρίου…