Αν δεν έχεις συνδρομητική: 5 ταινίες που μπορείς να δεις δωρεάν στην καραντίνα σου

Όρεξη να έχεις και λύσεις υπάρχουν...
Αν δεν έχεις συνδρομητική: 5 ταινίες που μπορείς να δεις δωρεάν στην καραντίνα σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που δεν τρελαίνονται να βλέπουν σειρές, αφού νιώθουν πως δεν θέλουν να είναι δέσμιοι πολλών επεισοδίων και άπειρων ωρών παρακολούθησης ενός συγκεκριμένου είδους. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι εν μέσω καραντίνας, έχουν «τερματίσει» τις ταινίες.

Τι συμβαίνει όμως αν ενώ θες να βλέπεις όλη μέρα ταινίες δεν διαθέτεις συνδρομητική;

Λύσεις υπάρχουν καθώς έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε ταινίες σε ελεύθερες πλατφόρμες όπως το youtube. Πάμε να δούμε μερικές από αυτές που πραγματικά αξίζει να τις δεις:

Unsane

Για τους λάτρεις των ψυχολογικών θρίλερ, η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί μια πολύ ωραία επιλογή. Αυτό που αξίζει να γνωρίζεις είναι πως ενώ εσύ παρακολουθείς την ψυχολογική κατάρρευση της κεντρικής πρωταγωνίστριας, όλες οι σκηνές έχουν γυριστεί εξολοκλήρου με ένα iphone 5! Την θεωρητικά φθηνή παραγωγή δεν την μαρτυράει κανένα σημείο της ταινίας, η οποία μπορεί να ανταγωνιστεί άνετα τις υπόλοιπες του είδους της.

Bohemian Rapsody

Μια από τις πιο αγαπημένες περσινές ταινίες του κοινού, για την οποία χύθηκε άπειρο διαδικτυακό μελάνι, σε περιμένει να την ανακαλύψεις. Θα συγκινηθείς, θα πωρωθείς, θα ακούσεις μουσικάρες και θα γνωρίσεις καλύτερα τον Φρέντι Μέρκιουρι και τους αγαπημένους σου Queen.

Green Book

Έχοντας στην κατοχή της 3 βραβεία Όσκαρ, η ταινία αγαπιέται ιδιαίτερα στην χώρα μας αυτή την περίοδο. Μια συγκλονιστική απόδοση στην ιστορία ζωής του μουσικού Ντον Σέρλεϊ, που θα σε κάνει να ταξιδέψεις μαζί του από το Μανχάταν ως τον Αμερικανικό νότο. Αν μη τι άλλο, θα περάσει πολύ ευχάριστα η ώρα σου.

The Favourite

Αν δεν έχεις δει ακόμα την ταινία του Λάνθιμου, σημαίνει πως δεν είσαι φαν του είδους. Αν ωστόσο έχεις την περιέργεια να παρακολουθήσεις την ταινία που συζητήθηκε όσο λίγες την περσινή χρονιά, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Και που ξέρεις; Μπορεί και να ξαφνιαστείς ευχάριστα.

Έτερος εγώ

Μια ελληνική ταινία που αξίζει την προσοχή σου!