Casa de Papel: Το σεναριακό ξενέρωμα που θα χάλαγε την σειρά

Επιτέλους, ξανά στις οθόνες μας...
Casa de Papel: Το σεναριακό ξενέρωμα που θα χάλαγε την σειρά

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Διανύουμε εβδομάδα «Casa de Papel» και η αλήθεια είναι πως έρχεται να μας απασχολήσει σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μας.

Η ισπανική σειρά που καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές όποτε προβάλλεται νέος κύκλος, έκανε δυναμικό comeback  και το teaser μας έβαλε για τα καλά στο κλίμα.

Έχεις σκεφτεί όμως τι θα μπορούσε να σε κάνει να ξενερώσεις αυτή τη χρονική στιγμή με την επική σειρά που τείνει να σπάσει όλα τα ρεκόρ έχοντας γίνει παγκόσμιο trend;

Ο τέταρτος κύκλος που ήρθε εν μέσω πανδημίας για να μας κάνει να παρακολουθήσουμε και τα 8 επεισόδια απνευστί, θα μπορούσε να μας «ξενερώσει» μόνο υπό μια συνθήκη. Με θάνατο.

Δεν θα θέλαμε κανείς από την συμμορία να χάσει τη ζωή του και αυτό το αντιληφθήκαμε όταν στο τέλος της προηγούμενης σεζόν κινδύνευσε η Ναϊρόμπι. Ο θάνατος του Μπέρλιν στον πρώτο κύκλο μας «βύθισε» κάνοντας μας ξεκάθαρο πως δεν θέλουμε να το βιώσουμε ξανά. Κυρίως σε ό,τι αφορά στα πρόσωπα που μας κρατούν συντροφιά από το πρώτο επεισόδιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Casa de Papel (@lacasadepapel) στις

Έχουμε ξαναπεί πως καλό για την σειρά θα ήταν να τελειώσει όσο ακόμα σαρώνει για να μην μιμηθεί την πικρή γεύση που μας άφησε το «Game of Thrones».

Αν κάτι παρακαλάμε λοιπόν για τον νέο κύκλο που ξεχύνεται μπροστά μας, είναι να μην δούμε άλλο θάνατο και τραβηγμένες καταστάσεις από τα μαλλιά. Εξάλλου όπως λέει ο λαός, φύγε από το πάρτι όσο ακόμα διασκεδάζεις…