Μην το κάνεις ποτέ: Οι 2 πιο γελοίοι τρόποι να κρύψεις την καράφλα σου

Ας πούμε όλοι μαζί: Όχι, όχι, όχι.
Μην το κάνεις ποτέ: Οι 2 πιο γελοίοι τρόποι να κρύψεις την καράφλα σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Εδώ θα πούμε αλήθειες. Κανένας άνδρας, όσο ωραίος, όσο cool, όσο άνετος και αν είναι, δεν χαιρετά χαρούμενος την ιδέα πως η φαλάκρα θα αντικαταστήσει τα μαλλιά του. Κανένα πρόβλημα, καμία ένσταση, όλα είναι αποδεκτά.

Ξέρουμε πως όσες φιλότιμες προσπάθειες και να κάνουμε δεν μπορούμε να σας πείσουμε λέγοντας σας πως για εμάς τις γυναίκες η φαλάκρα είναι γοητευτική. Πάντα θα σας ενοχλεί και θα σας κάνει να νιώθετε ένα κόμπλεξ μέχρι να απελευθερωθείτε και να το αποδεχτείτε.

Σε αυτές τις περιπτώσεις αυτά που μπορείς να κάνεις δεν είναι πολλά. Κλάψε, χτυπήσου, βγες με φίλους να πενθήσεις τη χαμένη κόμη σου και μάζεψε τα κομμάτια σου για να το συνηθίσεις και να το αποδεχτείς. Μπορείς επίσης να χώσεις βαθιά το χέρι στη τσέπη και να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών. Αυτά που δεν πρέπει, όμως, να κάνεις για να μην κερδίσεις τον τίτλο του… βασιλιά του καρναβαλιού είναι δύο πράγματα και σε παρακαλούμε πραγματικά, ούτε να το σκεφτείς.

Πάμε να τα δούμε και μετά να τα ξεχάσουμε για πάντα:

Αυτό το χτένισμα από τα πλάγια προς τα μπρος

Για κάποιο λόγο η αραίωση σου έχει προσωπικότητα και αποφάσισε να κάνει την εμφάνιση της μόνο στο κέντρο, ενώ στα πλάγια τα μαλλιά σου είναι σαν του Σαμψών; Η λύση δεν είναι σε καμία περίπτωση να χτενίζεις τα πλάγια μαλλιά σου προς το κέντρο γιατί το αποτέλεσμα φαντάζει γελοίο. Δεν χρειάζεται να σου το πούμε, το ξέρεις από μόνος σου, απλά καμιά φορά το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια.

Το περουκίνι

Μπορεί να σου λείπει κάποιο μάτι ή και το αριστερό σου αυτί και κάποιος να μη  το παρατηρήσει. Αν αποφασίσεις όμως να βάλεις αυτό το περουκίνι στο κέντρο του κεφαλιού σου να ξέρεις πως δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο από κανέναν.

Μην το κάνεις ποτέ: Οι 2 πιο γελοίοι τρόποι να κρύψεις την καράφλα σου

Αυτά τα περουκίνια λειτουργούν σαν φως πάνω σου και φαντάζουν τόσο ξένα που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να σου δώσουν αυτό που χρειάζεσαι.

Εκατομμύρια γυναίκες αγάπησαν φαλακρούς άνδρες, καμία όμως δεν αγάπησε τον περουκάκια ή εκείνον που χτενίζεται όπως τον βολεύει…